Do zauvijek pa opet!

Druga godišnjica braka Maje i Nenada: Šuput podijelila neviđene fotke sa svadbe, a javno je priznala i koliko je zaljubljena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je čestitala drugu godišnjicu braka suprugu Nenadu Tatarinovu uz niz fotografija s njihova vjenčanja, od kojih neke do sada nije objavila.

Supružnici Maja Šuput i Nenad Tatarinov imaju razloga za slavlje.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Prošle su točno dvije godine od njihova raskošna vjenčanja u Istri, a pjevačica je tim povodom na svojem Instagramu objavila neke dosad neviđene fotke tog dana uz koje je suprugu uputila i predivnu čestitku za godišnjicu braka.

"Nisam boljem mogla reći da! Sretna ti druga godina najljepšeg braka, ljubavi. Do zauvijek pa opet", napisala je Šuput, a ispod njezine objave odmah su se počele redati čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja i Nenad u bračnu luku uplovili su u svibnju 2019. nakon godinu i pol dana veze, a pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine. U ožujku ove godine dobili su sina kojemu su dali ime Bloom, a malo prije njegova rođenja neumorna Maja snimila je novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene