Kamera sve zabilježila

Avanturistička proslava rođendana Maje Bajamić, na kraju svega čak joj se omakla i psovka

Maja Bajamić (FOTO: Instagram) Maja Bajamić (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (FOTO: Instagram) Maja Bajamić (FOTO: Instagram) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić (Screenshot: Video) Nakon trijumfa u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja Bajamić kreće u nove pobjede (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Nakon trijumfa u showu Tvoje lice zvuči poznato, Maja Bajamić kreće u nove pobjede (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Maja Bajamić za svoj se rođendan odlučila na neobičan pothvat.

Maja Bajamić napunila je 27 godina i tim povodom odlučila se za malo avanture. Naime, Maja je sa svojim prijateljem otišla na zipline, a mjesto za avanturu odabrala je usred Like.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Ljubav od 2010. Prepoznajete li ovo dvoje mladih ljudi? Fotografija s početka veze kao čestitka mužu i zvijezdi Real Madrida za rođendan

Maja i prijatelj letjeli su gotovo dva kilometara brzinom od 120 kilometara na sat što su zabilježili kamerom, a Maja je potom snimke objavila na svojem Instagramu.

''Dame i gospodo, pamtit ću ovaj 09.09.2018. Pamtit ću ga po svemu lijepom na čemu čovjek može bit zahvalan, ali da mi je netko rekao da ću za rođendan letjeti na 80 metara i sletjeti kao što smo mi (pogledati do kraja, rođendanska psovka je odraz sreće zbog pristajanja u sigurnu luku i života koji još uvijek imam, hahaha ) svaki dan je prilika za nova iskustva, svladavanje strahova (koji su samo misli u glavi) i dobra djela! '', napisala je Maja uz snimke gdje na kraju leta čak i opsuje ''J**o te pas, koja je ovo p***a materina''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene