razišli se

"Postala je druga osoba": Popularan bend opet ostao bez pjevačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zajedno su odradili novogodišnju turneju, snimili singl, a onda je iznenada uslijedio razlaz.

Nakon samo pet mjeseci popularni sastav Teška industrija ostao je bez pjevačice. Iz benda je istupila mlada pjevačica Maja Bajamić koja je sreću odlučila okušati u solo vodama.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavlje u Mimari Propadalo oženio 28 godina mlađu Draganu: Pogledajte kako je bilo na slavlju!

"Odluka od prekidu suradnje bila je zajednička. Surađivali smo vrlo kratko, odradili smo zajedno novogodišnju turneju. Nismo zapravo nikada ugovor ni potpisali jer smo htjeli vidjeti kako će to sve ići. Vidjeli smo da to baš i ne ide. Maja je postala druga osoba od onoga što mi tražimo", govori za Dnevnik.hr frontmen Teške industrije Ivica Propadalo. Tijekom kratke suradnje Maja je s bendom snimila jednu pjesmu 'Pratim te u stopu'.

No odlazak mlade Splićanke iz benda Teškoj industriji nije promijenio planove. "Već radimo na novom singlu, sve dogovorene nastupe ćemo ispoštivati", kaže Propadalo.

Tko će zamjeniti Maju Bajamić trebalo bi biti poznato uskoro. "Sve će se brzo saznati. Riječ je o osobi koja nije toliko poznata javnosti", kratko nam je kazao Ivica Propadalo. Za komentar smo pitali i Maju Bajamić, no ona nije bila dostupna za izjave.

Podsjetimo, prije Maje bend je nakon višegoduišnje suradnje napustila i Lea Mijatović koja je u bend stigla nakon odlaska Marte Kuliš.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene