Nastupio u Lisinskom

Napokon! Luka Šulić otkrio nešto što će jako razveseliti sve obožavatelje 2Cellosa

Luka Šulić Luka Šulić DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Šulić Luka Šulić Stanka za 2Cellos (Foto: Dnevnik.hr) 2Cellos (FOTO: PR) 2Cellos (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 2Cellos (FOTO: Instagram) +0 2CELLOS u Londonu (Foto: Simone Di Luca) Galerija

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, godinama su bili nerazdvojni, no uzeli su privatnu i poslovnu stanku.

Luka Šulić, dio nekadašnjeg svjetski poznatog dvojca 2Cellos večeras je nastupao za domaću publiku u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Matko Jelavić - 2 sukob na domaćoj estradi Legendarni splitski pjevač zamolio 2Cellos da prestanu izvoditi njegov hit, Hauser mu poslao prostački SMS: "Izmasakrirali su mi pjesmu!"

Luka će tako biti prvi glazbenik u povijesti koji će odsvirati Vivaldijeva "Četiri godišnja doba" za solo violončelo.

"To je moj prvi cjelovečernji koncert ovdje u Lisinskom i jako se radujem tome, jer sam ovdje muzički stasao. Uvijek je najteže svirati doma i tako se osjećam, jer dolazi ti rodbina, ljudi s kojima si odrastao i želiš se pokazati u najboljem svjetlu, ali je zadovoljstvo veće kad sve dobro prođe", istaknuo je odmah Luka.

A je li mu teže ili lakše nastupati sam? "I jedno i drugo ima svoje izazove. 2Cellos koncerti su stvarno fizički naporni u punim arenama, znojimo se... A moji koncerti su mentalno malo naporniji", nastavlja.

I na pitanje hoće li se 2Cellos ikad vratiti, Luka je imao spreman odgovor koji će oduševiti njihove obožavatelje.

"Hoćemo, naravno, to sam rekao već svima i opet ponavljam, vraćamo se dogodine na našu 10. godišnjicu novim albumom i turnejom po cijelom svijetu", otkrio je za kraj.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene