Čestitamo!

Luka Šulić dobio treće dijete, sretnu je vijest podijelio na Instagramu i otkrio neubičajeno mjesto gdje je supruga rodila

Luka Šulić - 1 Luka Šulić - 1 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Šulić - 1 Luka Šulić - 3 Intervju sa Lukom Šulićem (Foto: IN Magazin) - 4 +0 Luka Šulić (Foto: Instagram) Galerija

Luka i Tamara Šulić dobili su sina Lea koji je na svijet došao u njihovom domu, a stariji sestra i brat jedva su ga dočekali.

Popularni violenčelist i član svjetski poznatog dvojca 2Cellos Luka Šulić i njegova supruga Tamara dobili su treće dijete, malenog sina Lea.

Pogledaj i ovo Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 11 sviraj kraj! 2Cellos u Zagrebu održali oproštajni koncert, došla ih je gledati i njihova vjerna obožavateljica iz Engleske

Ponosni tata je sretnu vijest objavio na svom Instagramu objavivši prvu obiteljsku fotografiju i video s novopridošlim članom.

"Jučer je rođeno naše treće čudo, upravo ovdje u našem domu, maleni Leo. Jako sam ponosan na moju prekrasnu, jaku i spartansku suprugu Tamaru. Neka kaos počne", napisao je Luka uz objavu i pritom otkrio taj zanimljiv detalj da je porod obavljen kod kuće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld)

U komentarima je dobio tisuće čestitaka i lijepih želja sa svih strana svijeta.

"Ovo je velika vijest, čestitam na novom članu obitelji", "Čestitam, želim vam sretan i zdrav zajednički život", "Ovo je predivno, sada imaš buduće 2Cellose u obitelji", "Bravooooo", "Dobrodošao Leo", "Kako lijepa obitelj", "Iskrene čestitke, bravo mamica", "Fantastičan video", "Čestitam, djeca stvarno jesu čudo", samo je dio onoga što su mu pisali obožavatelji ne samo iz Hrvatske i rodne Slovenije, već iz Velike Britanije, Italije, Francuske, Španjolske, Rusije, Portugala i drugih zemalja.

Luka i Tamara vjenčali su se 2017. godine, a prije Lea dobili su sina Vala i kćeru Hanu koji se jako vesele malenom bratu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene