kakav prizor!

Luki Nižetiću zbog fotki na kojima pozira u kadi stižu razne ponude, a golim torzom potpuno je zasjenio predivan pogled

Luka Nižetić Luka Nižetić PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Poznati i adrenalin - 1 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Nižetić na Instagramu je objavio fotografije iz Grčke na kojima pozira u kadi s pogledom na more.

Pjevač Luka Nižetić počastio se kasnim ljetovanjem na popularnom grčkom otoku Santoriniju.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Od tamo se neprestano javlja na svojem Instagramu i izaziva zavist pratitelja, kako zbog atraktivne destinacije, tako i zbog svojeg isklesanog tijela, a posebnu pažnju privukao je fotkama na kojima pozira u kadi s pogledom na more.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Kapetane, izgledaš kao milijun dolara", "Apolon", "Macane, obožavam te", "Baš ti pristaje ambijent", pisali su mu pratitelji kojima se svidjelo što vide, a neki su mu čak u komentarima nudili i masažu. Fotke su skupile i nekoliko tisuća lajkova.

Luka slične reakcije izazove svakom svojom fotkom na kojoj nema majicu i pravi je primjer da se redovito vježbanje itekako isplati jer on na svojoj figuri naporno radi tijekom cijele godine i često se na Instagramu javlja iz teretane.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene