Opa!

Luka Nižetić skinuo majicu i pokazao nevjerojatno isklesan torzo, brzo su se javile brojne poznate Hrvatice

Luka Nižetić Luka Nižetić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Nižetić na Instagramu je objavio svoju crno-bijelu fotografiju na kojoj nema majicu.

Pjevač Luka Nižetić (37) užario je atmosferu na Instagramu svojom posljednjom fotkom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Iako je već nebrojeno puta pokazao svoj mišićavi i tetovirani torzo, novom fotografijom na kojoj je bez majice ponovno je uspio izazvati lavinu reakcija, a javile su mu se i brojne poznate Hrvatice.

"Da odmah riješimo, nije samo za sliku!" napisao je uz crno-bijelu fotku na kojoj pozira polugol s bušilicom u rukama i koja je nastala tijekom preuređenja njegova restorana na Komiži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Frajeru", poručila mu je Franka Batelić, dok su Anita Dujić i Lana Jurčević reagirale samo sa smajlićima i emotikonima vatrice.

"Jesi li ti realan?", "Impresivno", "Bože, kako si divan", "Zgodan", redali su se komplimenti ispod fotke za koju je pjevač skupio i više od četiri tisuće lajkova.

Luka se puno promijenio otkako se pojavio na sceni davne 2005. i već godinama slovi za jednog od najseksi Hrvata, a često na svojem Instagramu pokazuje i kako ostaje u formi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene