Vidi ti to!

Fotka vrijedna pola milijuna lajkova: Luka Modrić oduševio prizorom kakav se rijetko viđa

Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić s obitelji (Foto: Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka Modrić s obitelji (Foto: Profimedia) Galerija

Luka Modrić objavio je fotografiju sa odmora u Dubaiju i u samo nekoliko sati dobio skoro pola milijuna lajkova.

Mnoge slavne dame, ljepotice i manekenke danas zarađuju gotovo isključivo zahvaljujući svojim golišavim selfijima na Instagramu, no naš je nogometni as Luka Modrić pokazao kako se srca obožavatelja i njihove lajkove može osvojiti i bez skidanja i poziranja u izazovnim krpicama. 

Pogledaj i ovo Severina i Luka Modrić - 4 Susret za pamćenje Severina završila u zagrljaju Luke Modrića, nije propustio njezin spektakl na koji je došao u najdražem društvu: "Najveći!"

Naime, Luka je trenutno na obiteljskom odmoru u Dubaiju, a tom je prilikom suprugu Vanju i djecu poveo u obilazak tamošnjeg zoološkog vrta te je podijelio nekoliko fotografija tog, kako se ispostavilo, poprilično nesvakidašnjeg iskustva. 

Naime, Luka je objavio fotografiju na kojoj mu odrastao medvjed jede iz ruke. Uz medu, Modrić je pozirao i sa žirafama, lemurima i malenim lavićem kojeg je spremno uzeo u ruke. 

Za svoje je obiteljske fotografije u samo 4 sata dobio skoro pola milijuna lajkova, a fanovi su ga zasuli komentarima u kojima su pokazali svoje oduševljenje viđenim, ali i izrazili svoju zabrinutost te mu poručili da se ipak pazi u društvu divljih životinja. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our new friends! 😄🐻🦁🦒 ❤️ #FamilyTrip #Holidays #Dubai 🔝

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +5 Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Njihovo se nevjerojatno bogatstvo rastopilo: Carstvo slavnog para u teškoj je krizi, hoće li bankrotirati?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene