Baš ju briga

Zvijezda hit-serije prošetala bez grudnjaka u laganom topiću, znatiželjne poglede uspješno je ignorirala

Lucy Hale (Foto: Getty Images) Lucy Hale (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lucy Hale (Foto: Getty Images) Galerija

Lucy Hale prošetala je ulicama Los Angelesa, a mnogi su primijetili da ispod majice ne nosi grudnjak, što nikako nije moglo promaknuti ni tamošnjim paparazzima.

Američka glumica Lucy Hale poznata je kao ljubiteljica vježbanja i održavanja top forme, ali i kao ljubiteljica ležernih šetnji u kakvoj su je ovih dana uhvatili i paparazzi u Los Angelesu.

32-godišnja Lucy upravo je tog popodneva odlučila izaći bez grudnjaka što je bilo i više nego očito i dovoljno da privuče pažnju nekih znatiželjnika. Nosila je bež majicu bez grudnjaka i bijele hlače, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala.

Glumica se proslavila u hit-seriji "Pretty Little Liars" koja se prikazivala od 2010. do 2017. godine, a nedavno se počela baviti i producentskim poslom. Uskoro se vraća na male ekrane u nadolazećoj dramskoj seriji "Ragdoll" čija se radnja temelji na istoimenoj knjizi.

"Osjećam se jako zahvalno nakon završetka snimanja Ragdolla, na svim prekrasnim prijateljima i uspomenama koje sam stekla. Jedva čekam da svi to pogledate", napisala je na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +9 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity U godinu dana izgubila je više od 30 kilograma pa se hvali nikad vitkijom linijom, a za sve to ima jako dobar razlog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene