Hrabar mladić!

Lorenza ni bolest ne sprječava da radi ono što voli i putuje diljem svijeta: "Sve se može!"

Lorenzo Guslandi Lorenzo Guslandi Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lorenzo Guslandi Lorenzo Guslandi Lorenzo Guslandi Lorenzo Guslandi (Foto: Dnevnik.hr) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Lorenzo Guslandi (Foto: Nova TV) Lorenzo Guslandi (Foto: Nova TV) Lorenzo Guslandi (Foto: Nova TV) +1 Lorenzo Guslandi Galerija

Lorenzo Guslandi vrhunski je i nagrađivani talijanski roler koji je svoje umijeće odlučio pokazati i u hrvatskoj verziji showa Supertalent.

Talijan Lorenzo Guslandi osim svojim šarmom publiku i žiri showa Supertalent osvojio je i vještinom rolanja, zahvaljujući kojoj iza sebe ima brojna postignuća.

Pogledaj i ovo Ron Holsey (Foto: Screenshot Nova TV) Pa tko bi rekao! Maja u elementu, a sve zbog jedne divne crne žene i zgodnog Rona: "Došlo mi je da se ofarbam"

Naime, Lorenzo je role prvi put obuo sa sedam godina, a nekoliko godina kasnije mogao se pohvaliti titulom prvaka Italije u rolanju. Osim u Italiji rola diljem cijelog svijeta, a usput snima i vlogove koje prate tisuće njegovih obožavatelja.

Njegov je raspored ispunjen u potpunosti jer Lorenzo studira komunikacije u Milanu, a Hrvatsku je prvi put posjetio kada se prijavio na audiciju Supertalenta.

"Sigurno u Hrvatskoj postoje oni koji profesionalno rolaju, no ja ne poznajem nikoga pa se nadam da će se to promijeniti", izjavio je Lorenzo.

Dosad je u Italiji već nastupio u jednom talent showu u kojem je s prijateljem dogurao do finala, no u osvajanju titule najtalenta spriječio ih je put na veliko natjecanje u Bangkok, zbog kojeg nisu stigli ispuniti svoje obveze.

"Kod kuće nisam zvijezda u javnosti, ali itekako znaju za mene u svijetu mog sporta. Imam dijabetes i zato želim dodatno promovirati svoj talent kako bih svima pokazao da se sve može. To me samo tjera da budem još bolji", odlučno poručuje Lorenzo te otkriva da trenutačno nema djevojku.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Andrew i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Celebrity Još jedna "pljuska" kraljice opuštenoj Meghan: "Vraćajte se kući i na posao!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene