Move, b****!

Ipak ju je varao u prošlosti: Ljubomorni ispad Beyonce na košarkaškoj utakmici postao hit na Twitteru

Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: AFP) Jay Z, Beyonce (Foto: Profimedia) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Profimedia) Nicole Curran (Foto: Instagram) Nicole Curran (Foto: Instagram) Nicole Curran (Foto: Instagram) +0 Jay Z (FOTO: Getty) Galerija

Iako je suprugu Jay Z-ju oprostila nevjeru, čini se kako je slavna Beyonce i dalje na oprezu.

Beyonce i njezin suprug Jay-Z prošle srijede uživali su u prvom redu košarkaške utakmice Golden State Warriorsa i Toronto Raptorsa.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Pored njih je sjedila Nicole Curran, supruga Joeja Lacoba, vlasnika Golden State Warriorsa, a čini se kako se Nicole posebno dobro slagala sa slavnim reperom, više nego s njegovom zanosnom suprugom koja je zbog reakcije na njihov razgovor postala pravi viralni hit.

Naime, Beyonce je sjedila između dua koji je veselo razgovarao, a snimka objavljena na Twitteru ESPN-a postala je hit zbog njezinog izraza lica koji nije aludirao na pretjerano zadovoljstvo zbog takvog razvoja događaja.

Dapače, Beyonce nije izgledala nimalo sretno, a na kraju se i ne tako suptilno pomaknula kako bi se Nicole vratila u svoje sjedalo te prestala pričati s njezinim suprugom koji je sam jednom prilikom javno priznao kako je varao suprugu tijekom bračne krize, a oboje su to opjevali i na svojim albumima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Curran (@warriornicole) on

Iako mu je sve oprostila, a on se pokajao, čini se kako je pjevačica i dalje na oprezu. Nakon što je snimka postala viralna, Nicole je na Instagramu objavila fotografiju sebe i Beyonce s utakmice s natpisom "Svi bismo se trebali međusobno podržavati".

Ipak, obožavatelji slavne Beyonce na to su joj odgovorili emotikonima pčela koje simboliziraju "Queen B", odnosno "Kraljicu Beyonce" kako ju nazivaju, pa je Nicole isključila mogućnost komentiranja fotografija na profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Curran (@warriornicole) on

Još je bolje što na toj fotografiji Nicolein suprug sjedi pored nje s potpuno nezainteresiranim izrazom lica. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) +11 Bradley Cooper (Foto: Getty) Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu nije izdržala napise o aferi svog partnera, odlučila se za očekivan potez?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene