Pratili je ljubavni brodolomi

Prvi dečko poslije duge veze priznao joj je da je gej, a drugi je otkazao vjenčanje zbog pomalo neobičnog razloga

Rosamund Pike Rosamund Pike Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rosamund Pike Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 10 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 13 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 12 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 11 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 9 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 8 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 7 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 6 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 5 +12 Rosamund Pike i suprug Robie Uniacke - 4 Galerija

Rosamund Pike imala je mnogo brodoloma u životu, a nakon dvije propale ljubavne veze konačno je pronašla ljubav s čovjekom s kojim je već 10 godina!

Rosamund Pike američka je 43-godišnja glumica koja je, čini se, iskusila uzrečicu da je treća očito sreća.

Pogledaj i ovo showbuzz Kim vs. Rob Drama reality obitelji - Izjava o vlastitoj sestri zbunila mnoge!

Nakon dvije propale ljubavne veze svoju sreću pronašla je s Robiejem Uniackeom, a u braku su od 2009. godine.

Prva ljubav glumice bio je Simon Woods, glumičin kolega s fakulteta kojeg je upoznala na sveučilištu Oxford. Oboje su studirali englesku književnost, a osim studija par je skupa imao i priliku glumiti u jednom od kultnih filmova ''Ponos i predrasude''.

U istoimenom filmu glumili su ljubavni par, ali njihova stvarna priča nije bila nimalo bajkovita kao u filmu.

Nakon dvije godine veze Woods je počeo sumnjati u svoju seksualnost i na kraju se ispostavilo da je homoseksualac.

Nakon bolnog prekida Pike je upoznala svojeg novog dečka, režisera Joea Wrighta.

Da bi stvar bila još čudnija, Wright je režirao ''Ponos i predrasude'' u kojem su Pike i Woods glumili, ali njihova veza također je bila burna i prepuna skandala.

Pike je navodno bez Wrightova znanja poslala pozivnice za vjenčanje svim gostima, a Wrightu je to bio dovoljan razlog da se vjenčanje nikada ni ne dogodi.

Nakon prekida Joe se okrenuo porocima, a glumica je opet ostala sama.

Međutim, nakon određenog vremena provedenog u samoći glumica je upoznala Robieja Uniackea.

Uniacke je od nje stariji 18 godina, dvaput je razveden, a iz prethodnih brakova ima četvero djece. "Moj partner je stariji od mene, tako da, znate, ne žele svi pristati na to – ali divan je osjećaj biti iskren i priznati i reći: ''Ovo je ispravno'', izjavila je glumica jednom.

''Kada pronađete osobu koja vam odgovara i nadopunjuje vas i koja vam je partner u životnoj avanturi, to je kombinacija koja funkcionira'', potvrdila je glumica njihovo slaganje u braku.

Par je u braku već 13 godina, a zajedno imaju i dvoje djece, sinove Sola i Atoma.

Par se uvijek jako dobro skriva od očiju javnosti i od fotografa, a zadnje gdje su viđeni skupa bilo je na romantičnoj vožnji gondolom u Veneciji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Albina i Mario Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +21 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Maju Šuput šokiralo je Albinino javno priznanje: ''Pa zajednička je odluka bila da to napokon kažemo...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +15 Maja Šuput Celebrity Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene