Razišli se poslije 28 godina

Zvone i Leonarda upoznali su se u butiku, u braku su posvojili četvero djece, a na 15. godišnjicu braka stigla im je radosna vijest!

Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Galerija

Zvonimir i Leonarda Boban zajedno su proveli više od tri desetljeća, a u braku su dobili petoro djece od kojih su četvero posvojili

Zvonimir i Leonarda Boban slovili su za jedan od najstabilnijih domaćih parova, no nakon 28 godina braka odlučili su se razići.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leonarda Lončar "On mene zove..." Evo kako je Leonarda Boban govorila o Zvoni dok su živjeli odvojeno, jednom izjavom sve je iznenadila!

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastaviti ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život",potvrdio je umirovljeni nogometaš za Večernji list.

Njihova ljubavna priča započela je davne 1989. godine kada su se upoznali u jednom zagrebačkom butiku u kojem je Leonarda, koja se tada prezivala Lončar, radila dok je gradila manekensku karijeru. Njoj je tada bilo 18 godina, a Zvoni 20 i bio je perspektivni nogometaš zagrebačkog Dinama. Leonarda mu je odmah zapela za oko no trebalo mu je vremena da se odvaži pozvati je na spoj pa se vraćao u butik s izlikama da treba prekrojiti i zamijeniti odjeću koju je kupio. Nakon nekoliko susreta, konačno je pristala izaći s njim.

"Glumila sam neosvojivu djevojku iz knjige 'The Rules'. Nikad nisam pratila nogomet, nikakav sport, pa on za mene tada i nije bio junak", prisjetila se svojedobno Leonarda njihovih ljubavnih početaka. Prvi put su se poljubili na njezin 19. rođendan te su tako započeli vezu koju su četiri godine kasnije ozakonili brakom.

Krajem 1993. godine vjenčali su se pred matičarom u Milanu, a veliko crkveno vjenčanje priredili su 11. lipnja 1994. godine u crkvi Svetog Marka u Zagrebu. Leonarda se nakon udaje povukla iz manekenstva kako bi sa suprugom mogla otići u Italiju gdje je on igrao za klub Milan.

Nekoliko su godina bezuspješno pokušavali postati roditelji, pa su 1997. odlučili posvojiti djevojčicu Mariju. Dječaka Gabrijela posvojili su 2003., a blizance Martu i Rafaela 2007. godine. Taman kada su se pomirili s činjenicom da neće moći imati vlastito dijete, stigla im je najradosnija vijest i to na 15. godišnjicu braka. Leonarda je u studenom 2009. rodila njihovu jedinu biološku kći koju su nazvali Ruža.

Zvone i Leonarda jedno su drugu uvijek podržavali u poslovnim pothvatima, a trudili su se i držati svoj privatni život podalje od očiju javnosti. Zadnji put su snimljeni na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e u Milanu 2019. godine gdje su bili sa svojom djecom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene