Tajna sretnog braka

Već 26 godina obožavaju jedno drugo: Njihova je priča jedna od rijetkih u svijetu poznatih gdje se skandal ne spominje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Julianne Moore i njen suprug Barth Freundlich upoznali su se još davne 1996. godine, a zaljubljeni su kao i prvog dana.

Glumica Julianne Moore svog supruga Bartha Freudlicha, 52-godišnjeg redatelja i scenarista, upoznala je na setu za film ''Otisci prstiju'' davne 1996. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz neki kao da ne stare Prošle su 22 godine od kultnog filma u kojem su glumile zvijezde s turbulentnim životima, tragična smrt jedne je šokirala svijet

Glumica je priznala da nije ni sanjala da će s njim završiti u vezi, ali je također rekla da je ono što ljudi govore kako ljubav s godinama raste istinito, te da s vremenom stvarno postaje sve bolja.

Ovaj predivan par svoju ljubav s radošću pokazuje na društvenim mrežama, a u braku im se rodilo i dvoje djece, danas 20-godišnja kći Liv i 24-godišnji sin Caleb.

Sin i kćerka su slika i prilika njihove majke Julianne, a baš poput majke i oca otišli su u filmske vode pa tako oboje iza sebe imaju sitne glumačke uloge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore)

Julianne je jednom prilikom kad su je tražili savjet za sretan brak rekla da je stvar u tome da treba stvarno željeti s tom osobom biti u braku. Kako je zaključila, ako nema želje za brakom s partnerom, teško je da će taj brak i opstati.

Iako ne vole javno pričati o svom odnosu, par je nekoliko puta rekao kako obožavaju vrijeme provoditi smijući se, igrajući društvene igre i gledajući filmove.

''Mislim da ako je oboje u vezi zaista odlučno da veza uspije, onda će se zajedno sjajno zaabvljati", rekla je Julianne u intervjuu s Drew Barrymore.

″Bože, mislim da te bolja polovica mora znati nasmijati. Ako to ne zna, to je onda užasno."

Nedavno su snimljeni kako stižu u Veneciju brodom koji i inače prevozi slavne do odredišta kanalima Venecije, a oboje su izgledali vrlo uzbuđeno i raspoloženo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore)

U kolovozu ovaj par slavi 19. godišnjicu braka, a za nas su pravi primjer sretnog i skladnog braka i ljubavi među partnerima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +0 Mia Negovetić - 3 Celebrity Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene