"Moderna Pepeljuga"

Ljubavna bajka na ruski način: Oligarh izvukao 27 godina mlađu ljepoticu iz zatvora pa ju oženio

Lena Perminova i Aleksander Lebedev (Foto: Instagram) Lena Perminova i Aleksander Lebedev (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lena Perminova i Aleksander Lebedev (Foto: Instagram) Lena Perminova i Aleksander Lebedev (Foto: Instagram) Lena Perminova (Foto: Instagram) Lena Perminova (Foto: Instagram) Lena Perminova (Foto: Instagram) Lena Perminova (Foto: Instagram) Lena Perminova (Foto: Instagram) Lena Perminova i Aleksander Lebedov (Foto: Instagram) Lena Perminova i Aleksander Lebedov (Foto: Instagram) Lena Perminova (Foto: Instagram) +0 Lena Perminova i Aleksander Lebedov (Foto: Instagram) Galerija

Ljubavna priča Elene Perminove i Aleksandera Lebedeva jedna je od najčudnijih koje smo čuli.

Bivša ruska manekenka Elena Perminova, poznatija kao Lena, danas živi život iz snova, no nije uvijek bilo tko. Lijepa plavuša uživa u luksuzu i raskoši, putuje svijetom i svakodnevno se hvali avanturama s putovanja na Instagramu, a često pozira i u dizajnerskoj, vrlo skupoj odjeći. 

Pogledaj i ovo Harry Styles i Olivia Wilde rade po svom Zbog njega je ostavila oca svoje djece pa joj je glumio u filmu. Vezi se i sad mnogi protive, no oni uspješno odolijevaju zlim jezicima

Za svu tu raskoš u kojoj ljepotica uživa zaslužan je njezin suprug, ruski oligarh Aleksander Lebedev. Elena je prije upoznavanja svog supruga bila tek siromašna djevojka koja se pokušala izvući iz bijede u kojoj je odrasla. Naime, njezina obitelj iz Novosibirska bila je strašno širomašna, pa im je čak i hrana bila luksuz. 

Danas 32-godišnja influencerica s više od 2 milijuna pratitelja, definitivno zna što je bijeda pa je njezina želja da se iz nje izvuče bila golema. Sa samo 16 godina napustila je svoju obitelj i odala se kriminalu - dilala je drogu. Uz pomoć svog tadašnjeg dečka Elena je preprodavala drogu kome god je trebala, no ubrzo ju je uhvatila policija. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спасибо вам за мирное небо над головой. Спасибо за наше счастливое настоящее ❤️ с Днём Победы!!! Happy Victory Day , we are so grateful to our granddads for the future of our kids!

Objavu dijeli Lena Perminova (@lenaperminova)

Ljepotica je osuđena na 6 godina zatvora, a suočila se i s prijetnjama smrću jer je otkrila tko je bio glavni diler cijelog mafijaškog podzemlja. Upravo tada, u najtežem trenutku života, Elena je upoznala Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o programu zaštite svjedoka u Rusiji. 

Bivši KGB-ovac i milijarder odlučio je pomoći Leni, a njegov utjecaj izvukao ju je iz zatvora.

On joj je našao dobrog odvjetnika, a kasnije je tvrdio da vezu s 27 godina mlađom djevojkom nije započeo tada, već nekoliko godina kasnije. Njegov stariji sin iz prvog braka Evgenij stariji je čak osam godina od Lene.

Nakon što je izašla iz zatvora, uz pomoć utjecaja i novca svog ljubavnika oligarha, Elena je započela karijeru modela. Skinula se za Playboy, a nosila je i modne revije prestižnih modnih kuća. 

Danas ovaj neobičan par ima troje djece, a Lena se posvetila njihovom odgoju. Hobi joj je moda pa je se može vidjeti u prvom redu na svim važnijim modnim revijama u europskim prijestolnicama. Rusi su joj dali nadimak "moderna Pepeljuga".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) +13 Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Mnoge dame su ga pokušale obuzdati, no čini se da je to uspjelo samo 22 godine mlađoj brineti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene