Zanimljiv duo

Muž i plesač Viktorije Đonlić zajedno pred kamerama, saznali smo što ih spaja osim bivše misice!

Marko Mrkić i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Marko Mrkić i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Marko Mrkić i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Dino Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Dino Rađa i Mirko Filipović (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Galerija

Viktorija Rađa u "Plesu sa zvijezdama" imala je podršku dvojice muškaraca - partnera Marka i supruga Dine.

Iako je supruga košarkaša Dina Rađe, Viktorija, bila jedna od glavnih zvijezda showa "Ples sa zvijezdama", i on je ugrabio velik dio medijskog kolača.

Pogledaj i ovo Marko Mrkić - 1 to bi bilo zanimljivo! Rađa mu je slao "prijeteće" poruke, pa su postali prijatelji, a odao nam je i njegovu neostvarenu želju: "Skužio je da mu idu senzualni plesovi"

Bivša Miss Dalmacije i pjevačica u 12 tjedana showa pokazala je zavidan plesni talent, a sa svojim plesnim partnerom Markom Mrkićem dogurala je do samog finala. Ipak, par je na kraju izgubio borbu za titulu najtalentiranijeg plesnog para od glumca Slavka Sobina i njegove partnerice Gabriele Pilić.

I iako su mediji tjednima pisali o Viktoriji, itekako se pisalo i o muškom tandemu Rađa-Mrkić, "plesaču i mužu" zbog "prijetnji" koje bi Dino svaki tjedan uputio Marku zbog plesa s njegovom zanosnom suprugom. Duo nas je tako uspio nasmijati baš svaki put, a trio je nastavio druženje i nakon završetka showa. Također, u izlascima im se pridružila i Markova djevojka Antea.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Mrkić (@marko.mrkic) on

Upravo im je nedavno održani event Zadovoljna akademije na bajkovitom zagrebačkom imanju La Grma poslužio kao povod za još jedan zajednički izlazak, a ekipa Showbuzza dovela je Dinu i Marka pred kamere kako bi saznala kako je počelo sve to s "prijetnjama" o kojima su pisali baš svi domaći mediji.

"Viktorijina muža uhvatila je neka strahovita inspiracija da bi čovjek meni svaki tjedan došao i rekao da mi ovo moramo snimiti. I tako su samo kretale ideje. Nisam samo ja bio u tim videima, nego i drugi ljudi, poput Mirka Filipovića s onim pogledom koji sanjam i nije mi ugodno. Poludio je čovjek s idejama i super smo se zabavili na kraju", otkriva Marko početke sa svojim novim prijateljem.

"Super nam je bilo. Meni je izuzetno drago da smo se upoznali u ovom showu jer se gospodin plesač voli za***avati i to je ono što nas je spojilo", kratko je, ali dovoljno nadodao Dino. A kakvi su dečkima dojmovi nakon završetka popularnog showa – osjećaju li se kao da su u sjeni temperamentne Dalmatinke?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Mrkić (@marko.mrkic) on

"Svakako jesam postao zvijezda. Tu i tamo mi starije gospođe na cesti kažu ti si onaj plesač od Viktorije, nitko mi ne zna ime i prezime, pa se nekada nije lako nositi s tim, kada si u sjeni jedne žene koja je rasturila show, ali je super, slegli su se dojmovi i uživam", odmah na početku nam otkriva Marko.

Dino nam je kroz smijeh rekao kako je on oduvijek u sjeni svoje prelijepe supruge te nadodao da hvala Bogu da je tako. "Idemo van i svi se slikaju s njom, više nitko neće sa mnom, ali mogu ti reć da je meni to super, zaslužila je."

Dinu smo morali pitati i za neobično vjenčanje s Viktorijom koje se održalo na brodu prije 18 godina u jednom zaljevu kod Korčule. "Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije", otkrila je Viktorija za IN magazin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on

"To je došlo nekako bez plana. Cilj je bio izbjeći medije i bilo kakvo slikanje, zajedno smo se dogovorili da idemo na Korčulu, uzeli smo matičara, stavili ga na brod i odvezli se van da nitko ne može vidjeti. Nitko nije čak niti znao, poslije smo nazvali roditelje i rekli da smo se vjenčali, nakon što smo i skočili u more", kroz smijeh nam otkriva bivši košarkaš.

A iako je Marko ludo zaljubljen u svoju djevojku, što nimalo ne skriva, na naše pitanje hoćemo li uskoro čuti svadbena zvona ispalio je: "Ne! Nemam ništa u planu, imam prekrasnu curu, ali ne razmišljam još o tome da se skrasim na taj način", zaključio je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene