Kako sad to?

Svi su s nestrpljenjem čekali svadbu jedne od najljepših sportašica, a onda je objavila šokantnu vijest

Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: Getty) +0 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Galerija

Umirovljena skijašica Lindsey Vonn raskinula je zaruke s hokejašem P.K. Subannom i šokirala obožavatelje tom viješću.

Jedna od najljepših sportašica i umirovljena skijašica Lindsey Vonn šokirala je svoje obožavatelje objavom na Instagramu u kojoj otkriva kako je raskinula zaruke s NHL-zvijezdom P.K. Subbanom.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Zvone svadbena zvona! Nakon bračnog brodoloma odbijala je i pomisao na novi brak, ali zbog hokejaša je promijenila ploču

"Tijekom posljednje tri godine PK i ja smo zajedno proveli neke nevjerojatne trenutke. On je drag i dobar čovjek i netko koga iznimno poštujem. Ipak, nakon dugo razmišljanja odlučili smo da je vrijeme da svatko krene svojim putom. Ostat ćemo prijatelji zauvijek i neizmjerno se voljeti. Molimo vas da u ovim trenucima poštujete našu privatnost", napisala je Lindsey uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Lindsey je vijest o zarukama potvrdila u kolovozu 2019. godine i to u jednom od svojih intervjua za Vogue.

"Odmah sam znala da je on drugačiji. Ali kako sam ranije bila udana, poprilično sam se suzdržavala pomisliti da bih ponovno mogla pronaći nekoga s kim bih mogla biti u braku. Nakon nekoliko mjeseci dejtanja, znala sam da je on taj. Čini me sretnom, jako je pozitivan i pun energije", ispričala je tada umirovljena skijašica nakon što ju je P.K. zaprosio u njihovu zajedničkom domu u Los Angelesu sa smaragdnim prstenom.

Lindsey iza sebe ima propali brak s Thomasom Vonnom koji je potrajao od 2007. do 2013. godine, četiri godine kasnije upounala je P.K.-ja.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki Dora Adanić, Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki +9 Tomislav Pavlović Celebrity Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene