Najseksi skijašica

Teško je vjerovati da su ovu ženu posramljivali zbog izgleda, sad se s hejterima obračunala u sićušnom bikiniju

Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsay Vonn (Foto: Getty Images) Lindsey Vonn (Foto: Getty) Lindsey Vonn (Foto: Instagram) Lindsey Vonn (Foto: Instagram) Lindsey Vonn (Foto: Getty Images) +0 Lindsey Vonn (Foto: AFP) Galerija

Lindsey Vonn na Instagramu je objavila fotografije na kojima nosi bikini s tangama te je uz njih poručila da je ponosna na sebe.

Umirovljena skijašica i olimpijka Lindsey Vonn (36) nikada se nije sramila pokazati svoje tijelo u badiću, no zbog toga je često bila na meti kritika.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo (Foto: Instagram) Bivša misica I 9 godina otkako je sve očarala svojom ljepotom izgleda senzacionalno, a ovaj bijeli bikini stoji joj stvarno fenomenalno!

Iako je od početka karijere slovila za jednu od najseksi sportašica, neki su je kritizirali da je previše mišićava, a sa svojim hejterima sada se odlučila obračunati na Instagramu, gdje je objavila niz svojih fotki u sićušnom žutom bikiniju s tangama.

"Možete me osuđivati ako želite, no ja sam jako puno radila u teretani i brinula se o sebi, pa ću objaviti nekoliko fotki u bikiniju jer sam ponosna na sebe", napisala je u opisu galerije u kojoj je pokazala svoje utegnuto tijelo iz različitih uglova.

Fotke su izazvale oduševljenje njezinih obožavatelja koji su je obasuli komplimentima i stotinama tisuća lajkova, a dobila je i brojne komentare podrške.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

"Puno mi je ljudi reklo da ne bih trebala nositi neku odjeću jer ne pristaje mojoj građi ili kako sam premišićava za nešto", požalila se nedavno u intervjuu za New York Post.

"Neću reći tko točno, ali mnogi su govorili ne tako lijepe stvari o meni", istaknula je Vonn.

Lindsey je i u listopadu prošle godine na svojem Instagramu prozvala sve koji su je posramljivali zbog njezina tijela te je tada priznala i kako su je ružni komentari povrijedili.

"Nedavno sam objavila puno fotki u badićima, što je puno strašnije nego što se čini. Čak i kao sportašica ne mogu se obraniti od okrutnih komentara i medijskih natpisa o svom tijelu i priznajem da me to često boli", napisala je tada umirovljena sportašica.

"Ja sam normalna osoba i ponekad, kad se pogrbim, trbuh mi se presavije, na stražnjici imam celulit i ne popunjavam baš najbolje gornji dio svojeg kupaćega", dodala je.

Lindsey je u studenom prošle godine otkrila i kako je gubitkom kilograma u prošlosti kako bi izgledala dobro na crvenom tepihu naštetila svojoj skijaškoj karijeri.

"Smršavjela sam jer sam mislila da se trebam uklopiti i to me stajalo pobjede na Svjetskom skijaškom kupu", prisjetila se za Access Hollywood Vonn, koja je krajem pošle godine prekinula zaruke s NHL-zvijezdom P.K. Subbanom i trenutačno uživa u slobodi.

Lindsey iza sebe ima propali brak s Thomasom Vonnom koji je potrajao od 2007. do 2013. godine, a ljubila je i slavnog golfera Tigera Woodsa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene