Najteži trenuci

Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne

Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) +0 Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Galerija

Lepa Brena i njezin suprug Boba Živojinović 2000. godine proživljavali su najteže životne trenutke kada im je otet sin Stefan.

Legendarna srpska pjevačica Lepa Brena prošlog je vikenda održala dva koncerta u zagrebačkoj Areni.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije Lepa Brena raspjevala je rasprodanu zagrebačku Arenu izvevši pred hrvatskom publikom 45 pjesama iz više od 35 godina duge karijere.

Uz specijalne audiovizualne efekte, bend, zbor, plesače, akrobate, Brena je na ovom glazbeno-scenskom spektaklu imala i posebnog gosta, sina Stefana Živojinovića, s kojim je otpjevala duet "Jedan dan života".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Upravo je zbog 26-godišnjeg Stefana pjevačica svojevremeno proživljavala najteže životne trenutke. Podsjetimo, 23. studenog 2000. godine Stefan je otet ispred obiteljeske kuće u Beogradu. Navodno je tada s majkom krenuo kod frizera, no vratio se kući pokupiti role i tada su ga otmičari uspjeli zgrabiti.

Pet dana njegovi roditelji nisu znali je li živ, a onda su se javili otmičari s iznosom otkupnine. "Stefana možete otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 milijuna maraka ili mrtvog za pet milijuna maraka. U drugom slučaju otkupljivat ćete dio po dio dječakova tijela. Za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj ruci bit će prst manje, a nakon deset dana Stefana ćete mrtvog otkupiti", rekli su tada pjevačici otmičari te njoj i suprugu dali dva dana da ispune njihove zahtjeve.

Dječak je vraćen kući nakon tjedan dana provedenih u podrumu, no veći dio te priče još je uvijek obavijen velom tajne. Otmičari nikada nisu uhvaćeni, a dugo se šuškalo da se radilo o članovima ozloglašenog zemunskog klana. Također, spominjalo se i kako iza otmice stoji pokojni srpski premijer Zoran Đinđić.

Čak postoji i nekoliko teorija kako je Stefan vraćen svojoj obitelji. Neki tvrde da je Brena bila na nišanu snajperista dok je Boba predavao novac otmičarima, druga da ga je majka skupila negdje pored Dubrovnika, a treća da je Stefana kući doveo taksist koji ga je skupio na beogradskom Kalemegdanu nakon primopredaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

"Ne želim da me ljudi sažalijevaju zbog toga što mi se dogodilo. Tijekom života shvatio sam da trebam razmišljati samo pozitivno i u svemu pronaći nešto dobro. Ima i puno gorih stvari koje se događaju ljudima, tako da je ovo moje zapravo smiješno. Ne razmišljam o tome hoće li se te ljude ikad pronaći, ta je priča za mene odavno završena. Jedno sam vrijeme imao u planu snimiti dokumentarni film o svemu, ali sada se dvoumim oko toga. Mislim da nema potrebe ljude opterećivati takvim stvarima. Sada sam fokusiran samo na svoju glazbenu karijeru, vidjet ćemo što će budućnost donijeti", otkrio je u travnju za Slobodnu Dalmaciju Stefan. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Kraljica estrade pomela društvene mreže: Što kažete na još jedno besprijekorno izdanje Maje Šuput?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene