Pamtite ju ovakvu?

Lepa Brena objavila fotku staru 33 godine, a obožavatelji joj se ne mogu prestati čuditi

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena +0 Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Galerija

Lepa Brena objavila je fotografiju nastalu krajem 80-ih godina i kod mnogih probudila nostalgiju.

Lepa Brena žarila je i palila glazbenom scenom bivše države prije više od tridesetak godina, a tog se razdoblja prisjetila i sama, pa je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz tog doba i za usporedbu jednu najnoviju.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Fotografija iz 1987. godine prikazuje Brenu kao kratko ošišanu plavušu, a na onoj iz 2020. godine pozira kao dugokosa brineta. Iako je očito da se za potrebe uređivanja fotografije poslužila nekim dodatnim alatima i aplikacijama, njezini vjerni obožavatelji u komentarima su ju zasuli samim komplimentima i njezin današnji imidž usporedili s onim legendarne pjevačice Cher.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

"Stanje bez promjene", "Wooww vrh", "Srpska Cher, jednostavno ne stari", "Ista, sjajna, neponovljiva", "Ipak kao plavuša je ljepša", "Najbolja i najljepša bila i ostala, jedna jedina nezamjenjiva", "Duša naše duše", "Uvijek najbolja", "U svemu si bila i ostala prva", "Diva zauvijek", "Isti ste Breno, nevjerojatno. Kao vino, što ste stariji sve ste ljepši. Godine prolaze ali vaša energija ostaje ista kao i prvog dana", napisali su joj obožavatelji koji su ostali u čudu kako njihova omiljena pjevačica dobro izgleda.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene