ulovili ih paparazzi

Dok su ga na Oscarima ismijavali, on je uživao s 23 godine mlađom ljepoticom kojoj je uspjelo nešto što mnogima prije nje nije!

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio je tijekom dodjele Oscara snimljen u izlasku s dugogodišnjom djevojkom Camilom Morrone.

 

Pogledaj i ovo Maria Beregova Nije dugo čekao DiCaprio samo nekoliko sati nakon prekida duge veze uhvaćen s novom zanimljivom ljepoticom, evo o kojoj je djevojci sada riječ!

Oskarovac Leonardo DiCaprio (47) odlučio je preskočiti ovogodišnju dodjelu najprestižnijih filmskih nagrada i večer je radije proveo u društvu svoje dugogodišnje djevojke, glumice i manekenke Camile Morrone (24).

Paparazzi su ih ulovili u New Yorku, gdje su bili na romantičnoj večeri, a Camilla se za tu prigodu puno više skockala od Leonarda.

U međuvremenu su glumca spomenuli i na dodjeli Oscara, gdje se jedna od voditeljica, komičarka i glumica Amy Schumer, našalila na račun njegovih zalaganja za ekologiju.

 

"Leonardo DiCaprio, što uopće reći o njemu? Učinio je toliko toga u borbi protiv klimatskih promjena i ostavio za sobom čišći i zeleniji planet za svoje djevojke", kazala je i izazvala ovacije i smijeh publike.

I dok je ova šala išla i na račun DiCaprijeve burne ljubavne prošlosti, čini se da ga je ljepotica argentinskih korijena napokon uspjela obuzdati.

Camila je Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od ljepotica koje je ljubio u prošlosti.

Prije nego što je upoznao nju, DiCaprio je slovio i kao zakleti neženja, a sada se već neko vrijeme šuška i o njihovim zarukama.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) +0 Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Celebrity Puno je godina prošlo prije nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, priznao je i zbog čega ga je bilo strah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene