LAŽNI SVJEDOK

PRAVI GREŠNIK 'On misli samo na pare i ima problema sa ženom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žarko Radić dao je intervju za Dnevnik.hr, a isto je napravio i njegov kolega Bogdan Diklić

Oni su glumački velikani koji osvajaju televizijsku publiku u humorističnoj seriji 'Lažni svjedok'. Gledatelji tako imaju priliku danas pogledati već drugu epizodu ove urnebesno smiješne serije. U glavnim ulogama dvojice odvjetnika, partnera gledamo Bogdana Diklića koji utjelovljuje Zijada Hadžića, a njegovog partnera Nenada Adžića glumi Aleksandar Seksan. Humoristični dijalozi, disfunkcionalni odnosi unutra obitelji i zanimljivi likovi doveli su do toga da se i glumci istinski zabave i nasmiju na setu. Anegdota je bilo u izobilju, priznao je legendarni glumac Bogdan Diklić.

Pogledaj i ovo Serija 'Na granici' Posljednja epizoda Glumci hit-serije "Na granici" obratili se gledateljima za kraj prve megauspješne sezone!

'Ne bih mogao izdvojiti samo jednu anegdotu jer ih je bilo jako puno. Nije bilo vremena da se pamte sve šaljive zgode'. Diklić je oktkrio kako je atmosfera na snimanju bila divna i da se oni na snimanju jednako dobro zabavljaju kao i publika pred malim ekranima. Tako misli i njegov kolega Žarko Radić koji u seriji glumi tajkuna Ivana Galijatovića kojeg žena vara.

'Tekst je jako dobar i mi smo se stvarno jako lijepo zabavljali. Nismo 'glumili', već smo radili sa srcem. Jer, ako ima grča, onda glumimo i to nije to', otkrio je Žarko Radić koji se odlično snašao u ulozi u  'Lažnom svjedoku', a kojeg još do 9.lipnja pratimo i u popularnoj seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo'.

'Ivan je jako zanimljiv tip, pun love i misli samo na pare. Ima problema sa ženom, odvjetnicima, koncentracijom...' Upravo sve te nesavršenosti su se svidjele Žarko koji, kaže, najslađe igrati takve uloge. 'Najljepše je igrati nesavršene likove, grešnike'!

U svojoj novoj ulozi odvjetnika Zijada uživa i Bogdan Diklić. Kada je dobio ponudu za svoj lik, pitali smo ga što mu se najviše svidjelo u vezi Zijada. 'To da zaigram zavodnika. To je nešto novo. Ha, ha, ha', kroz šalu je otkrio Bogdan.

Šala i puno smijeha obilježili su snimanje ove nove humoristične serije. 'Uzajamna ljubav, povjerenje, profesionalnost. Stvarno, prelijepo je bilo na snimanju. Intezivno smo se zabavljali', rekao je Diklić.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene