prevladala sve

Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a onda je osvojila svijet: Ljepotica plijenila pažnju na plaži

Lais Ribeiro (Foto: Profimedia) Lais Ribeiro (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro (Foto: Profimedia) Lais Ribeiro (Foto: Profimedia) Lais Ribeiro Fantasy Bra (Foto: AFP) +0 Lais Ribeiro (Foto: Profimedia) Galerija

Lais Ribeiro uživala je sa zaručnikom Joakimom Noahom na plaži u Malibuu.

Brazilska ljepotica Lais Ribeiro (29) mamila je uzdahe na plaži u jednodijelnom badiću koji je posebno istaknuo njezinu stražnjicu. 

Pogledaj i ovo showbuzz milijuni ih prate Ove ljepotice su najbolja reklama za hrvatsku obalu, okidaju seksi fotke gdje stignu i ne kriju koliko su očarane našim hit-destinacijama

Viktorijina anđelica je uživala sa zaručnikom, košarkašem Joakimom Noahom (35) u Malibuu. Lais je nosila kupaći kostim s tigrastim uzorkom čiji su donji dio bile tangice, pa je sva pažnja bila usmjerena na njezinu stražnjicu. 

Iako je i Joakim pokazao goli, utrenirani torzo koji je rezultat košarkaške karijere, malo tko je u njega gledao pokraj njegove zaručnice. Noah trenutno igra za Los Angeles Clippers. 

Inače, Lais je prije manekenske karijere išla u školu za medicinsku sestru. Sa samo 17 godina rodila je sina Alexandra (12) i živjeli su u siromaštvu dok ga je ona sama odgajala, a u modni svijet je ušla na savjet prijateljice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz dia dos namorados ❤️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Ribeiro je surađivala s uglednim dizajnerskim kućama među kojima su Versace, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton i Gucci. Tijekom tjedna mode u Brazilu 2011. bila je najzaposleniji model i nosila je 27 revija. 

Postala je Viktorijina anđelica 2015., a dvije godine kasnije je nosila najdragocjeniji odjevni predmet na showu tog brenda donjeg rublja. Bila je riječ o grudnjaku vrijednom dva milijuna dolara.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene