Fotke o kojima se priča!

Prepoznatljivu platinastu kosu sakrila je iza perike pa zablistala u vjenčanici dok to nitko nije očekivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga, Adam Driver i Jared Leto posljednjih tjedana snimaju film "House of Gucci" u Rimu, a fotografi prate svaki njihov pokret. Glumci su za posljednje scene bili gotovo neprepoznatljivi.

Lady Gaga i Adam Driver već tjednima borave u Italiji gdje snimaju novi film "House of Gucci", a fotografi vjerno prate svaki njihov korak. Popularna pjevačica na setu se ovih dana pojavila u vjenčanici, a očito su snimali dan vjenčanja Patrizije Reggiani i Maurizija Guccija na ulicama Rima.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) teško ih je prepoznati! Podigla je golemu prašinu s Bradleyjem Cooperom, a sada će to pokušati ponoviti s još jednim miljenikom žena

Svoju prepoznatljivu platinastu kosu Gaga je sakrila ispod smeđe perike, a veličanstvena vjenčanica naglasila je njezinu pojavu. Komentari su se odmah počeli redati po internetu, a njezini obožavatelji ističu kako joj bijelo savršeno pristaje.

Osim Lady Gage i Adama Drivera, na setu su uhvatili i Jareda Leta koji glumi Paola Guccija. Ljepotan je potpuno neprepoznatljiv na fotkama sa seta, a zbog uloge se potpuno transformirao. Paolo je inače bio potpredsjednik i direktor tvrtke Gucci godinu dana prije nego što ga je njegov ujak Rodolfo Gucci maknuo iz obiteljskog posla 1978. zbog toga što je nasilu htio provesti modernizaciju. Preminuo je 1995. od kroničnog hepatitisa u dobi od 64 godine.

Podsjetimo, slavni glumci snimaju film koji prati život i ubojstvo Mauzirija Guccija. Nakon dvije godine istrage policajci su shvatili da je ubojstvo naručila njegova supruga Patrizia Reggiani, koja je zbog toga odslužila i kaznu od 18 godina zatvora.

Nezadovoljna isplatom od više od milijun dolara godišnje koju je dobivala nakon razvoda, Patrizia je odlučila okončati život svom bivšem. Novinari su je onda pitali i zbog čega sama nije ubila supruga. "Moj vid nije dobar, a nisam htjela promašiti", rekla je. Nakon što je na suđenje Patriziji završilo, Giccijevi su dućani diljem Italije u izlogu objesili srebrne policijske lisice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene