Večer puna suza

Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača"

Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dino Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa,Ivan Šarić i Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) +6 Marko Mrkić i Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Ples sa zvijezdama) Galerija

Finale showa "Ples sa zvijezdama" mnoge je natjeralo na suze.

Finalna večer showa "Ples sa zvijezdama" emotivan je događaj ne samo za kandidate i njihove plesne trenere već i njihovu pratnju. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) "Ona je moja stijena" Ivan Šarić nije imao tremu u "Plesu sa zvijezdama" i to zahvaljujući samo jednoj osobi, evo o kome je riječ

Nakon tri mjeseca mukotrpnih vježbanja i svakodnevnog druženja jednoj avanturi došao je kraj pa je logično da su mnogi potreseni osjećajima. Oproštaj nikome ne pada lako. 

Ivan Šarić prvi je put za vrijeme trajanja showa bio vidno potresen emocijama, a istovremeno je njegova plesna partnerica Paula Jeričević ronila suze na sceni dok je slušala komentare žirija.

"Prestanite plakati. Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača", našalila se članica žirija Tamara Despot i dodala kako obožava Šarića. 

Slično se dogodilo i partnerici Slavka Sobina Gabrieli Pilić, koja je također pustila suzu. 

Osjećaji su preplavili i Koranu Gvozdić, lijepu zaručnicu Ivana Šarića, koja je i sama otplesala par koraka na plesnom podiju "Plesa sa zvijezdama", a emocije su ponijele i hrvatskog košarkaša Dina Rađu, supruga Viktorije Rađe

Na kraju emisije, pred proglašenje pobjednika, plesali su Viktorija i Marko, a na kraju plesa Viktorija se slomila i od suza pala na pod, gdje je jecala dok su je bodrili žiri, publika i njezin plesni partner. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ivan Šarić i Paula Jeričević ispali iz Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) +14 Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene