dama u crvenom

Nikad glamuroznija Kolinda oborila sve s nogu, zbog ovog izdanja prozvali su je najljepšom ženom u politici!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 4 Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +0 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama s dodjele nagrada Atlantic Council u Washingtonu na kojoj se pojavila u crvenoj haljini.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama javila se iz Washingtona gdje je prisustvovala dodjeli nagrada Atlantic Council.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 6 ima i hrpu pratitelja Netko je na Instagramu posvetio profil Kolindi i svakodnevno joj piše hvalospjeve: "Volim svoj život jer moj život si ti!"

Za tu je prigodu odabrala dugačku crvenu haljinu s velikom mašnom koja je naglasila njezin uski struk, a glamuroznim izdanjem sve je oborila s nogu. Haljinu potpisuje hrvatski modni brend KRIE.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Predivna žena", "Gospođo predsjednice, izgledate fenomenalno", " Najljepša žena u politici", "Dama u crvenom", "Kakva linija", "Savršena", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila na društvenim mrežama.

Kolinda u posljednje vrijeme izaziva zanimanje javnosti svojom nikad vitkijom linijom, a netko joj je čak posvetio i cijeli profil na Instagramu na kojemu joj piše hvalospjeve.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +13 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +15 Konstrakta Zanimljivosti Konstrakta potpuno pomela konkurenciju u drugom polufinalu Eurosonga, a naglo se promijenilo i stanje na kladionicama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene