Sretan rođendan!

Kolinda Grabar-Kitarović slavi: Povodom rođendana objavila neodoljivu fotografiju iz djetinjstva!

Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 4 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 4 Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 4 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 3 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 1 Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +6 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Galerija

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je preslatku fotografiju iz djetinjstva povodom svog rođendana i raznježila pratitelje!

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica Republike Hrvatske, danas slavi 54. rođendan, a ovom prilikom na Facebook profilu objavila je svoju fotografiju iz djetinjstva.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Srčana navijačica! Kolinda se oglasila o pobjedi naših vaterpolista na svjetskom prvenstvu, baš su je usrećili: "Barakude vladaju svijetom!"

Na fotografiji je Kolinda vrlo mala djevojčica, a pozirala je u crvenoj haljini sjedeći na stolcu, a u kosi je imala dvije velike bijele mašne.

Građani Hrvatske i njezine pratitelji, ali i svi ostali koji za nju znaju obasipaju je čestitkama u komentarima, a svi su oduševljeni ljepotom bivše predsjednice kao malene djevojčice.

''Svima vama koji se danas javljate s lijepim željama - hvala vam od srca! Nema ljepšeg od ljubavi i poštovanja!'' napisala je u opis fotografije Kolinda.

Dan prije rođendana, Kolinda je viđena je na prijateljskoj utakmici i humanitarnoj utakmici zagrebačkog Dinama i kijevskog Dynama na stadionu Maksimir, a za ovu je priliku odabrala strukirani sako u svijetloplavoj boji, zbog koje se istaknula u masi, a naglasila je i svoju vitku liniju. Kolinda na utakmici nije bila sama, a društvo joj je pravio njezin bivši savjetnik Tomislav Madžar.

Kolinda je ranije ovog tjedna bila i na svečanoj promociji biografije slavnog nogometaša Velimira Zajeca "Zeke" u zagrebačkom kazalištu Komedija, a zatim i na zabavi nakon promocije u Saloonu, gdje se opustila pa je i zapjevala domaće hitove.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +3 Mia Negovetić Celebrity Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 4 +13 Marijana Seifert - 5 Celebrity Prijateljica nestale Marijane iz Big Brothera prepričala njihov posljednji razgovor: "Zvučala mi je sjetno, zvala sam je k sebi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene