Pali i komplimenti!

Bivšu predsjednicu već dugo nismo vidjeli, ali sada se pohvalila gdje uživa, neki su joj priznali da im baš fali

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 1 +0 Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na profilu na Instagramu fotografije iz Istre pa razveselila svoje pratitelje.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u posljednje je vrijeme najviše posvećena svom poslu i to u Međunarodnom olimpijskim odboru te više nije aktivna kao nekada na društvenim mrežama, no ipak nađe vremena da neke trenutke podijeli sa svojim pratiteljima.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Tako je posljednjom objavom otkrila kako je posjetila dragu joj Istru i uživala u njezinim ljepotoma koje malo koga ne ostavljaju bez daha, čime se oduševila tisuće ljudi koji ju prate.

"Čarobna Istra...Terra magica..." napisala je Kolinda uz fotografije snimljenu u Motovunu na kojima sa smiješkom pozira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Prekrasna kao uvijek", "Prelijepa dama", "Baš je lijpo", "Spektakularne fotografije", "Lijepa Naša", "Lijepa i sposobna žena", "Kolinda naša, fali mi da je više vidim javno", "Lijepa žena i lijepa priroda", dio je komplimenata koje je dobila u komentarima, a neki su joj priznali i kako im nedostaje.

Kolinda je danas posvećena promociji našeg sporta, a podržavala je i naše sportaše na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. U ožujku ove godine dobila je i novi posao te je postala posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Bivša predsjednica se krajem prošle godine okušala i kao glumica i imali smo je priliku gledati u jednoj epizodi popularne humoristične serije Nove TV "Dar Mar".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša i Anja Alavanja Story Supernova Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Anja Alavanja +13 Story Super Nova Nekad i sad Zvijezde prvog hrvatskog talent showa skupa nakon 18 godina, jednu rijetko viđamo, sjećate je se?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene