Velika tuga

Kolege i prijatelji emotivnim se porukama oproštaju od Alena Balena: "Zanijemio sam, hvala ti za sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od iznenada preminulog Alena Balena na društvenim se mrežama opraštaju kolege i prijatelji.

Vijest o iznenadnoj smrti radijskog voditelja, stručnjaka za sinkronizaciju i glazbenika Alena Balena odjeknula je u hrvatskoj javnosti i mnoge ostavila u šoku.

Pogledaj i ovo Matt LeBlanc Dugo ga nije bilo Otužni izgled nekad omiljenog Joeyja zabrinuo je obožavatelje, skupio je višak kila, a djeluje tužno i zamišljeno

Njegovi kolege, prijatelji i članovi obitelji ta je vijest duboko potresla. Neki od njih od Alena su se oprostili putem društvenih mreža, između ostalih Siniša ŠvecDavor Bruketa i Josip Joško Tešija.

"Zanijemio sam. Hvala ti za sve", napisao je Siniša na svom profilu na Facebooku.

"Otišao je Alen Balen", kratko je napisao Davor Bruketa u svojoj objavi.

"R.I.P.Alen Balen...Veliki umjetnik...Glazbenik.. Voditelj..Mirno putuj u dubine Svemira", napisao je Josip Joško Tešija. 

Alen je bio dugogodišnji suradnik Nove TV, s čijih je ekrana publici poznat i njegov glas. S Novom TV surađivao je od samih početaka televizije. Kolegama će ostati u sjećanju kao vrhunski profesionalac, suradnik i prijatelj koji im je uvijek bio na raspolaganju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +5 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Otkriveno ime djeteta Meghan Markle i princa Harryja koje uskoro treba doći na svijet?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene