fatalna Kim

Razuzdana žderačica muškarca iz "Seksa i grada" nekoć je bila neodoljiva diva, a danas je mirna dama

Kim Cattrall (Foto: Getty Images) Kim Cattrall (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall (Foto: Getty Images) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall (Foto: Getty) Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 3 Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 2 Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 1 +0 Kim Cattrall (Foto: AFP) Galerija

Slavna Samantha iz "Seksa i grada", Kim Cattrall proživjela je niz uspona i padova, a gdje je danas?

Mega popularna serija "Seks i grad" koja je krajem 1990-ih revolucionarizirala TV serije tog doba te na male ekrane donijela kontroverzne teme seksa, ženskog zadovoljstva i emancipacije, proslavila je zanosnu Kim Cattrall. 

Pogledaj i ovo Kyle MacLachlan u ''Seksu i gradu'' fanovi iznenađeni promjenom! Prošle su 22 godine otkako se pojavio u Seksu i gradu, danas je potpuno drukčiji čovjek od onog kakvog pamtimo iz serije!

Seksi i nezasitna, Kim Cattrall postala je planetarno popularna zbog svoje uloge raskalašene žderačice muškaraca Samanthe Jones koja je postala sinonim za uspješnu ženu spremnu tražiti ono što želi - ženu 21. stoljeća. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love this picture ❤✨ #KimCattrall

Objavu dijeli Kim Cattrall (@queencattrall)


Što je bilo prije "Seksa i grada" i što je uslijedilo nakon njega?

Kim je dugo tražila svoju zlatnu kolivudsku priliku, a njena najzapaženija uloga prije pojavljivanja u kultnoj HBO-ovoj seriji bila je ona u "Policijskoj akademiji", komediji koja je obilježila cijelu jednu generaciju. 

Da je uvijek bila iznimno lijepa nije upitno, a njene fotografije iz prošlosti dokaz su i da je prije uloge seksom opčinjene Samanthe njegovala eleganatn i sofisticiran izgled prave dame. Kada je počela glumiti Samanthu njen stil se promijenio - Kim je postala vamp žena koja voli dragulje, duboke dekoltee i mlađe muškarce. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 200th birthday to @oldvictheatre A dream to work there #SweetBirdOfYouth 2013 May many more dreams be realized on the stage of this much needed, beloved, & historical theatre.

Objavu dijeli Kim Cattrall (@kimcattrall)

Osim u serijama i filmovima, Cattrall se pojavljivala i u Broadway produkcijama, a danas se bavi i TV produkcijom dok sve rijeđe glumi. Njene posljednje dvije velike uspješnice su, očekivano, filmovi "Seks i grad."

U svojoj 62. godini, Kim se i dalje odlično drži, noseći svoje godine sa stilom koji ju baš nikada ne napušta. Samouvjerena glumica od slatkice iz "Policijske akademije" u kratkom je roku postala fatalna plavuša koja zrači senzualnošću, a taj imidž njeguje i u sedmom desetljeću života. 

Ni u braku ni u prijateljstvima nije imala sreće

Baš kao i Samantha Jones, Kim se također bilo teško skrasiti pa se tako udavala tri puta, a za djecu nikada nije željela ni čuti. 

Njen prvi brak završio je kao pravi fijasko te je na kraju i poništen. Bio je to kratkotrajan brak između 1977. i 1979. s Larry Davisom. 

Kim je svoj drugi brak uspjela nešto dulje održati na životu, pa se tako udala 1982. i ostala u braku dugih 7 godina. Za vrijeme te bračne veze s Andreom J. Lysonom Kim je živjela u Njemačkoj gdje je naučila tečno govoriti jezik. 

Treći brak došao je mnogo kasnije, očito je Kim bila potrebna pauza. Udala se 1998. i ostala u braku 6 godina s jazz basistom Markom Levinsonom. Taj brak urodio je plodom - knjigom "Zadovoljstvo: Umjetnost ženskog orgazma."

Zanimljivo je kako se Kim ranih osamdesetih povezivala s bivšim kanadskim premijerom Pierre Elliott Trudeauom. Kim je sama priznala kako joj je uloga seksualne ovisnice uništavala veze. 

Uvijek samo "seksualna ovisnica"

Ni obiteljski život Kim Cattrall nije bio puno sretniji od onog bračnog. Naime, 2018. Kim je na društvenim mrežama potražila pomoć javnosti rekavši kako joj je brat nestao. Tragično, glumičin brat pronađen je mrtav samo nekoliko sati kasnije. 

Osim bračnih i obiteljskih oluja, Kim je proživjela i raskol s prijateljicama i kolegicama iz "Seksa i grada." Slavne glumice danas navodno ne mogu ni sjediti u sobi zajedno, a kamoli snimati. Uzrok svađama bio je novac, tj. to što su se Kim i njene kolegice osjećale potplaćeno u odnosu na Sarah Jessicu Parker, najveću zvijezdu hit serije.

Život senzualne plavuše bio je potresan mnogim emocionalnim šokovima, ljubavnim brodolomima i krahovima, ali i vrtoglavim profesionalnim uspjehom. Kako je zauvijek ostala zapamćena po samo jednoj ulozi, sudbina Kim Cattrall priča je o uspjehu koliko i neuspjehu. Lijepa glumica uvijek je imala mnogo interesa i potencijala, a ostat će zapamćena po recenzijama o najboljim vibratorima i mijenjanju muškaraca kao čarapa. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have a FABULOUS 4TH!

Objavu dijeli Kim Cattrall (@kimcattrall)

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) +6 Idris Elba (Foto: Profimedia) Celebrity Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene