Došao snimati

Glumac kojeg je Hollywood odbacio u Hrvatskoj snimljen prvi put nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje trojice muškaraca

Kevin Spacey Kevin Spacey Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey - 3 Kevin Spacey Kevin Spacey - 1 Kevin Spacey - 2 Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) +0 Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Galerija

Kevin Spacey stigao je u Hrvatsku nakon što se pojavio na sudu u Londonu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje trojice muškaraca.

Holivudski glumac Kevin Spacey stigao je u Hrvatsku gdje je snimljen prvi put otkako se pojavio na sudu u Londonu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje trojice muškaraca.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey čeka ga drugo suđenje Hollywood ga se odrekao, ali porota je stala na njegovu stranu: Dvostruki oskarovac oslobođen optužbi za napastovanje maloljetnika

Sud mu je odredio bezuvjetnu jamčevinu, pa je slobodan putovati bilo gdje po svijetu, a u Hrvatskoj je od srijede ujutro i Daily Mail piše da je povod njegova dolaska snimanje dokumentarne drame.

Fotografije Spaceya u Hrvatskoj pogledajte OVDJE.

Inače, glumac kojeg je Hollywood odbacio u početkom ove godine u Lijepoj Našoj snimao je igrani film "Bilo jednom u Hrvatskoj" redatelja Jakova Sedlara, u kojem je utjelovio prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana i koji je u kinima od svibnja.

Tada su glumca fotografi ulovili na groblju Mirogoj u Zagrebu, gdje je posjetio Tuđmanov grob u pratnji Sedlara i snimateljske ekipe.

Pri tadašnjem dolasku u Zagreb s našim redateljem obišao je i središte grada, bili su na Fuliranju, razgledavali su Zagrebačku katedralu, a posebna mu je želja bila vidjeti Hrvatsko narodno kazalište. Zagreb mu se, kazao je Sedlar, jako svidio.

Spacey je nekad bio jedna od najvećih američkih filmskih zvijezda, no uvelike se povukao iz javnosti nakon što je prije pet godina optužen za seksualno zlostavljanje.

U studenom 2017. londonsko kazalište Old Vic priopćilo je da je od 20 muškaraca zaprimilo 20 odvojenih optužbi za Spaceyjevo neprimjereno ponašanje. Riječ je o muškarcima koji su sa Spaceyjem bili u kontaktu u kazalištu ili vezano za njega, u periodu između 1995. i 2013.

Nakon što su na vidjelo izašle optužbe za seksualno zlostavljanje, Spacey je izbačen iz TV serije "Kuća od karata" i iz filma "Sav novac svijeta".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Frizura Majina Blooma pravi je hit na novim fotkama, a s mamom je pozirao na posebnom mjestu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dr. Dre Sofia Jamora i Truice Young Sofia Jamora - 12 Sofia Jamora - 1 +9 Sofia Jamora - 2 Celebrity Atraktivna snaha hip-hop legende objavila fotke s njihova tajnog ljetovanja u Hrvatskoj, plovili su Jadranom skoro mjesec dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene