svidio mu se grad

Kevin Spacey u Zagreb je stigao na dogovor oko novog projekta, naš redatelj mu je ispunio posebnu želju!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey (Foto: Getty Images) +0 Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Galerija

Kevin Spacey je u Hrvatsku stigao na dogovor oko filmskog projekta, a upravo on bi trebao glumiti prvog hrvatskog predsjednika, Franju Tuđmana.

Slavni holivudski glumac Kevin Spacey boravi u Hrvatskoj. U Zagreb je stigao u četvrtak poslijepodne, a ugostio ga je naš redatelj Jakov Sedlar.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey čeka ga drugo suđenje Hollywood ga se odrekao, ali porota je stala na njegovu stranu: Dvostruki oskarovac oslobođen optužbi za napastovanje maloljetnika

Spacey je u Hrvatsku stigao na dogovor oko filmskog projekta - naime, on bi trebao u Sedlarovom filmu glumiti prvog hrvatskog predsjednika, Franju Tuđmana.

S redateljem Sedlarom u petak je obišao središte grada, bili su na Fuliranju, obišli zagrebačku katedralu, a posebna mu je želja bila vidjeti Hrvatsko narodno kazalište. Zagreb mu se, kaže redatelj Sedlar, jako svidio.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Celebrity Šuškalo se da je Novak Đoković zbog nje ostavio suprugu, a regionalna zvijezda je sada konačno o svemu progovorila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene