u dobru i zlu

Prvo je on bio usred skandala i ona ga branila, a sad su se uloge obrnule: Našli se na ručku i na rastanku dobro izgrlili

Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Hart (Foto: Profimedia) +0 Kevin Hart (Foto: Profimedia) Galerija

Kevin Hart i Ellen DeGeneres dobri su prijatelji godinama i on ju brani od optužbi za zlostavljanje, a ona je njega branila ranije kada su isplivali njegovi homofobni ispadi.

Kevin Hart i Ellen DeGeneres, koji su poznati komičari i prijatelji, susreli su se na ručku u kalifornijskom naselju Montecito. 

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Viđeni su dobro raspoloženi u subotu, iako se Ellen trenutačno suočava s vjerojatno najgorim trenutkom u karijeri. Voditeljicu je više od deset zaposlenika optužilo da ih je zlostavljala na radnom mjestu te da su bili prisiljeni trpjeti uvrede, omalovažavanje i rasizam. Brane se da nisu odmah dali otkaz jer je Ellenin show jako popularan diljem svijeta i strahovali su da neće naći bolji posao.

DeGeneres ispijala je vino dok joj je Hart nešto objašnjavao i proveli su ručak u ugodnom razgovoru, a prije rastanka su se izgrlili. Kevin je dobar prijatelj s Ellen te ju je branio nedavno na Instagramu. 

"Ludo je vidjeti da moj prijatelj prolazi javno kroz ovo. Znam Ellen godinama i mogu iskreno reći da je jedna od najboljih ljudi na ovom je*enom planetu. Tretirala je moju obitelj i moju ekipu od prvog dana s ljubavlju i poštovanjem", istaknuo je Hart

"Internet je postao lud svijet negativnosti gdje se zaljubljujemo u padove drugih ljudi. Stojim uz one koje znam i volim. Radujem se budućnosti u kojoj ćemo se vratiti međusobnom voljenju... Ovo s*anje s mržnjom mora prestati. Nadam se da će uskoro izaći iz mode", dodao je komičar. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s crazy to see my friend go thru what she’s going thru publicly. I have known Ellen for years and I can honestly say that she’s one of the dopest people on the fucking planet. She has treated my family and my team with love and respect from day 1. The internet has become a crazy world of negativity....we are falling in love with peoples down fall. It’s honestly sad...When did we get here? I stand by the ones that I know and that I love. Looking forward to the future where we get back to loving one another....this hate shit has to stop. Hopefully it goes out of style soon....This post is not meant to disregard the feelings of others and their experiences....It’s simply to show what my experiences have been with my friend. Love you for life Ellen...

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Inače, i Ellen je branila Kevina krajem 2018. kada su isplivali njegovi homofobni ispadi, a trebao je sljedeće godine voditi dodjelu filmske nagrade Oscar. "Vjerujem u oprost. Vjerujem u druge šanse i vjerujem u Kevina Harta", istaknula je voditeljica. 

Naime, u javnost su procurile njegove objave s društvenih mreža u kojima se kriju homofobna stajališta prema LGBT zajednici, iz 2009. i 2011. godine.

"Ako mi sin dođe kući i počne se igrati s kćerinom kućom za lutke, slomit ću mu je na glavi i reći - zaustavi tog homoseksualca", napisao je Kevin 2011. godine u tvitu koji je kasnije obrisao.

Hart je bio i u središtu seksualnog skandala kada ga je Montia Sabbag optužila da ih je potajno snimao tijekom seksualnog odnosa u hotelskoj sobi 2017. u Las Vegasu. Sud je odbacio Montijinu tužbu u kojoj je tražila 60 milijuna dolara. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Lijepa Franka u donjem rublju uputila snažnu poruku i dobila brojne komplimente: "Najdivnija"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene