Urnebesna je!

Potez najplaćenije manekenke svijeta ostavio sve bez teksta, mogu se posramiti i mnogi muškarci

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) +0 Bella Hadid i Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Galerija

Kendall Jenner uživala je na hokejaškoj utakmici omiljenog kluba tijekom koje je pokazala koliko čega zapravo može pojesti i popiti.

Jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki svijeta Kendall Jenner iznenadila je sve gledatelje na hokejaškoj utakmici Washington Capitalsa i New York Rangersa, i to pomalo neuobičajenim izborom jela i pića, pogotovo za jednu manekenku koja vlada modnim pistama diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Faretta Radić (Foto: Profimedia) Upečatljivo izdanje Poznata trogirska manekenka stigla u Cannes, a zbog ove haljine će ju Francuska itekako zapamtiti

Iako bi mnogi pretpostavili da 24-godišnja Kendall strogo pazi na prehranu i drži dijetu, čini se da nije tako. Pokazala je to svima u trenutku kada je s velikom osmijehom na licu i guštom začas "smazala" čak četiri hot doga i zalila ih pivom iz limenke.

Kendall je bila sjajno raspoložena i srčano je navijala za Rangerse, odjevena u ležerno izdanje i s minimalno šminke na licu, a nosila je i pletenu kapu s logom njujorškog kluba, no i tako je uspjela izgledati kao milijun dolara. Navijači su zaključili da im je donijela sreću s obzirom na to da su pobijedili s tri gola razlike.

Fotografije pogledajte ovdje.

Na utakmicu je stigla sama u crnom automobilu, no u dvorani se nalazila u društvu nepoznatih muškaraca s kojima se očigledno dobro slagala.

Dan prije na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju u nešto izazovnijem izdanju, točnije u bikinijima i crnom ogrtaču u kojima je pozirala ispred ogledala u kupaonici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert (Foto: Anamaria Batur) Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +0 Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Celebrity Njezine vruće fotografije i ples i danas su san mnogih muškaraca: "Tvoju ljepotu ništa ne može zamijeniti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene