"Diskretna sam i skrivam se"

Seksi Kendall konačno komentirala glasine da je gay: "Nisam poput svojih sestara"

Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto:Getty Images) Kendall Jenner (Foto: Getty) Kendall Jenner (Foto: Getty) Kendall Jenner (Foto: Getty) Kendall Jenner (FOTO: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Galerija

Kendall Jenner snimila je još jednu prestižnu naslovnicu. Dala je i opsežan intervju u kojem se osvrnula na glasine.

Kendall Jenner bilježi stalne uspjehe u svojoj manekenskoj karijeri.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

Pripadnica klana Kardashian-Jenner odradila je još jednu naslovnicu za Vogue, ovog puta za travanjsko izdanje. Lijepa manekenka potvrdila je u intervjuu da je u vezi sa sportašem Blakeom Griffinom te dodala da bi se kao majka željela ostvariti za sedam, osam godina. Osvrnula se i na glasine da je zapravo homoseksualka.

"Mislim da ljudi tako zaključuju jer nisam poput svojih sestara, ne objavljujem svoje veze. Bila sam zanimljiva neko kratko vrijeme jer me nitko nikad nije vidio s dečkom. Uvijek pokušavam biti diskretna kad su dečki u pitanju, cijelo se vrijeme skrivam", komentira Kendall.

"Mislim da nijedan dio mene nije gay ili biseksualan, no tko zna? Nitko ne zna. Imam drugačiju energiju, no da vam odgovorim na pitanje: Nisam gay. Nemam doslovno ništa skrivati", nasmijala se Jenner. Dodala je i da takvu informaciju nikad ne bi skrivala.
 

 

thrilled to cover @voguemagazine's April dreamers issue!! Vogue continues to make my dreams come true. read my full cover story in the link in my bio. shot by my babies @mertalas @macpiggott

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene