Obnovili romansu?

Članica slavne obitelji koja skriva privatni život opet u zagrljaju muškarca s kojim je tajno još od 2018.

Kendall Jenner i Ben Simmons (Foto: Profimedia) Kendall Jenner i Ben Simmons (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner i Ben Simmons (Foto: Profimedia) Ben Simmons (Foto: Instagram) Ben Simmons (Foto: Instagram) +0 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kendall Jenner i NBA košarkaš Ben Simmons počeli su se viđati u ožujku 2018. godine, a čini se kako su obnovili romansu.

Poznato je kako Kendall Jenner od svih reality sestara najviše skriva svoj privatni život.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner i Ben Simmons (Foto: Profimedia) Oprostila mu je? Nova godina, stari dečko: Upleo ju u ljubavni trokut s bivšom, ali ipak je 2020. godinu dočekala s njim

Neko se vrijeme šuškalo i kako je 22-godišnja manekenka zapravo lezbijka, no zbog poslova to vješto skriva. Istovremeno je pak viđana u društvu nekoliko košarkaša, među kojima je najistaknutiji Ben Simmons.

Iako samozatajna Kendall nikada nije priznala tu vezu, činjenica je da se od ožujka 2018. godine nije odvajala od mladog košarkaša, s kojim je upoznala i mnogobrojnu obitelj.

Ipak, navodni par nekoliko je puta prekidao vezu, i to zbog prenatrpanih rasporeda, no posljednjih dana ponovno se ne odvajaju jedno od drugoga. Tako je duo u više navrata viđen u užarenom Miamiju, gdje se prošlog vikenda održavao legendarni Super Bowl.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Par je viđen uz bazen hotela u kojem je odsjeo, a zatim i na samom sportskom događanju, pa ne čudi što se počelo pričati o pomirenju.

Zajedno su dočekali i novu 2020. godinu, u koju su ušli poljupcem na jednoj glamuroznoj zabavi, a pogađate, o svemu i dalje mudro šute.

No fotografije ionako govore više od tisuću riječi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +1 Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Celebrity Glumac ne skida ruke s manekenke nakon kratkog i nimalo lijepog braka s kontroverznom pjevačicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene