Oprostila mu je?

Nova godina, stari dečko: Upleo ju u ljubavni trokut s bivšom, ali ipak je 2020. godinu dočekala s njim

Kendall Jenner i Ben Simmons (Foto: Profimedia) Kendall Jenner i Ben Simmons (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner i Ben Simmons (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Ben Simmons (Foto: Instagram) +0 Ben Simmons (Foto: Instagram) Galerija

Kendall Jenner dočekala je novu godinu s Benom Simmonsom.

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i članice najslavnije obitelji na svijetu Kardashian Jenner, 24-godišnja Kendall Jenner snimljena je tijekom novogodišnje noći u društvu bivšeg dečka, košarkaša Bena Simmonsa.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Ljeto ljubavi Slavna starleta oprostila je javne prevare dečku košarkašu, a to dokazuju i vrući poljupci u Meksiku

Zajedno su se pojavili u centru Philadelphije i to nakon samo nekoliko tjedana nakon što su počele kružiti glasine o njihovom pomirenju.

Radar Online prenosi da je 23-godišnji Ben iznajmio čitavi restoran Attico koji je smješten na vrhu jedne zgrade, a on i Kendall su se pojavili pred ulazom oko nešto prije ponoći. Inače, Kendall je viđena tijekom proteklog mjeseca na košarkaškoj utakmici u kojoj je Ben igrao, a ona je sve pratila iz vip dijela gledališta.

Kendall je prema pisanju stranih medija ostavila Bena u svibnju prošle godine nakon što su bili zajedno godinu dana. Dogodilo se to nedugo nakon što je u intervjuu za Vogue Australia progovorila o braku s njim.

"Možda. Definitivno ne danas, ali možda jednog dana", bio je njezin odgovor na pitanje bi li se voljela udati.

Ranije se pisalo i o ljubavnom trokutu u koji je osim Kendall i Bena bila uključena i njegova bivša djevojka i kantautorica Tinashe.

"Bila sam zaljubljena i povrijedili su me. Znam da nisam prva koja se našla u takvoj situaciji niti ću biti posljednja. Detalji onoga što se dogodilo su komplicirani, ali nikada nisam o tome lagala", izjavila je tada Tinashe i dodala kako joj je Ben pisao poruke dok se istovremeno zabavljao s Kendall.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene