tužna obljetnica

Kći neponovljivog Mustafe Nadarevića prisjetila se voljenog oca, prošla je godina dana otkako više nije s nama

Mustafa Nadarević - 3 Mustafa Nadarević - 3 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević - 3 +0 Mustafa Nadarević - 1 Galerija

Mustafa Nadarević preminuo je 22. studenog 2020. godine nakon duge borbe s opakom bolesti, a kći Nana voljenog oca prisjetila se zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Prošlo je točno godinu dana od smrti neponovljivog glumca Mustafe Nadarevića čiju su karijeru obilježile brojne nezaboravne filmske, televizijske i kazališne uloge.

Pogledaj i ovo Nana Nadarević - 6 Objavila i fotke Prelijepa kći neprežaljenog Mustafe Nadarevića podijelila vijest koja bi njega sigurno usrećila: "Netko gore je lijepo karte posložio"

Osim bogatog glumačkog naslijeđa, Mustafa je iza sebe ostavio i troje djece, a njegova kći Nana sada se na Instagramu prisjetila voljenog oca.

Povodom godišnjice njegove smrti objavila je fotografiju na kojoj nasmijani poziraju zajedno i uz nju je samo stavila srce, a objavom je dirnula brojne Mustafine obožavatelje koji se još nisu pomirili s tim da ga više nema.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana)

Mustafa je rijetko govorio o svojoj obitelji, no poznato je da je imao dvije kćeri i sina. Kći Nanu dobio je s s televizijskom urednicom Snježanom Nožinić, koja mu je rodila i sina Ašu, dok iz braka s prvom suprugom Jasnom ima i kćer Nađu.

Jednom je prilikom objasnio i neobična imena svoje djece.

"Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima", ispričao je.

Nadarević se u životu ženio tri puta, a zadnji put 2012. sa Slovenkom Slavicom Radović koja je iste godine preminula.

Podsjetimo, Mustafa je 22. studenog 2020. godine izgubio dugu bitku s teškom bolesti i preminuo je Zagrebu u 78. godini života.

Glumio je dok mu je god bolest to dopuštala, a još uvijek ga možemo gledati u novim epizodama serije "Lud, zbunjen, normalan" na Novoj TV u kojoj je utjelovio legendarnog Izeta Fazlinovića.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 5 Azra Grljević - 2 Azra Grljević - 6 +9 Azra Grljević - 3 Celebrity Zbog seksi i atraktivne Azre Bilman se sledio, nemoguće je bilo skinuti pogled s nje: "Još uvijek se vraćam sebi!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene