Teško joj to pada

Novu djevojku upoznao je na setu serije, no njegova kći je protiv te veze, zapanjila okrutnom izjavom

Ewan McGregor (Foto: Getty) Ewan McGregor (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ewan McGregor (Foto: Getty) Galerija

Ewan McGregor službeno se rastao od supruge s kojom je bio 22 godine u braku, a njegova najstarija kći Clara teško je probavila razvod roditelja.

Glumac Ewan McGregor i Eve Mavrakis finalizirali su razvod nakon 22 godine braka, no nije sve prošlo glazko. 49-godišnji glumac zahtjev za razvodom podnio je još u siječnju 2018. godine, a sudeći prema službenim dokumentima, naveli su sve detalje financijske nagodbe.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije joj bilo lako Kći slavnog glumca progovorila o teškim detaljima iz prošlosti koje je dosad krila, našla se u istom paklu kao i njezin otac

Par se vjenčao 1995. godine, a u listopadu 2017. objavili su da se razvode. U braku su dobili četiri kćeri, a najstarija od njih, Clara (24), prije godinu dana je na svom Instagramu napisala što misli o očevoj novoj djevojci. Glumicu Mary Elizabeth Winstead (35) nazvala je smećem. Winstead joj je poručila da joj to kaže u lice, a ne na društvenim mrežama. Clara ju je optužila da je razorila brak njezinih roditelja, na što joj je glumica odgovorila da je potrebno dvoje da se brak razori, a da je sve bilo u redu, nitko ih ne bi mogao rastaviti.

"Nisam postupila zrelo, no u tom sam trenutku bila ljuta", objasnila je kasnije kći slavnoga glumca. Priznala je kako joj je teško pao razvod roditelja.

McGregor je navodno davao novac svojoj obitelji bez ikakvih sudskih naloga, no problemi su nastali nakon što je Eve zaključila da to nije dovoljno te je tražila više. Nagodili su se putem suda.

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead upoznali su se na setu serije "Fargo" te su u vezi već nekoliko godina. Da su skupa, objavili su tek nakon što je glumac objavio da se razvodi. Zajedno su glumili i u filmu "Harley Quinn: Birds Of Prey".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene