već joj je 15!

Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari

Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Galerija

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh Jolie-Pitt, slavi 15. rođendan i glevni problem joj je što ne može istovremeno slaviti s oba roditelja.

Nakon petogodišnje sudske bitke, glumac Brad Pitt (57) dobio je zajedničko skrbništvo nad djecom koju dijeli s glumicom Angelinom Jolie (45), a vijest je procurila u javnost samo dan prije 15. rođendana njihove kćeri Shiloh.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt Više ne izgleda ovako Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

Ona je prvo biološko dijete para koji je svojevremeno stekao nadimak Brangelina, a imaju još i 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, koje je također Angelina rodila, te sinove Maddoxa (19), Paxa (17) i kćer Zaharu (16), koje su posvojili.

Shiloh je 2006. godine bila je najiščekivanije dijete u Hollywoodu, a s godinama sve više nalikuje na dječaka i od obitelji zahtjeva da joj se obraćaju u muškom rodu, te si je čak i odabrala ime Jack, što je potvrdio i sam Brad.

"Shiloh želi biti dječak", izjavila je Jolie 2010. godine za časopis Variety kada je otkrila i da njezina kći preispituje svoj spol od svoje treće godine.

"Ošišali smo joj kosu, kupujemo joj odjeću za dječake i osjeća se kao jedan od braće", kazala je tada njezina majka.

Otkako je napunila 14 godina, Shiloh je postala tinejdžerska LGBTQ ikona, a pisalo se i da uzima hormone kako bi promijenila spol, no to nikada nije potvrđeno.

A iako se Bradova i Angelinina borba oko skrbništva nad njom i njezinom maloljetnom braćom i sestrama konačno privela kraju, strani mediji pišu kako je Shiloh jako nesretna zbog narušenih odnosa svojih roditelja što joj stvara i probleme oko proslave rođendana.

Naime, oni oboje žele provesti cijeli dan s kćeri i ne žele je dijeliti za njezin rođendan, kako je potvrdio izvor blizak paru, a navodno je u konačnici dogovoreno da će jednu polovicu dana provesti s majkom, a drugu s ocem.

Shiloh ima sjajan odnos s Bradom i pisalo se kako bi voljela živjeti s njim nakon razvoda svojih roditelja te da joj posebno nedostaje otkako je krenula pandemija koronavirusa jer je lockdowna provela s Angelinom.

Izvor blizak njezinu ocu otkrio je za Daily Mail kako Pitt samo želi što je moguće više vremena provesti sa svojom djecom nakon dobitka zajedničkog skrbništva.

A iako se Angelinom konačno dogovorio oko skrbništva, njihovoj brakorazvodnoj parnici ne nazire se kraj ni nakon pet godina i nagađa se kako bi to mogao biti jedan od najskupljih holivudskih razvoda do sad.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali roditelji, preslatkom objavom otkrili spol i ime djeteta, a vijest su neko vrijeme čuvali za sebe

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene