skrivala se iza auta

Poznata slatkica vratila se lošim navikama, to krije od svoje kćeri, no paparazzima nije uspjela pobjeći!

Katie Holmes (Foto: AFP) Katie Holmes (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: AFP) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) +0 Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Galerija

Katie Holmes prestala je pušiti prije 15 godina, kad je bila trudna, no paparazzi su je sada ulovili s cigaretom u ruci dok se skrivala od svoje kćeri Suri.

Glumica Katie Holmes (42) vratila se starom poroku.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Popularna holivudska slatkica prestala je pušiti prije 15 godina, kad je bila trudna, a sada su je paparazzi ulovili s cigaretom u ruci.

Kako piše Daily Mail, glumica se automobilom odvezla do parkinga u blizini njezina doma na Manhattanu kako bi popušila cigaretu dalje od očiju svoje kćeri Suri Cruise (15).

Glumica je nosila široku trenirku i šiltericu te se skrivala iza svojeg auta od znatiželjnih pogleda.

Inače, Katie je Suri dobila s glumcem Tomom Cruiseom, od kojeg se razvela nakon šest godina braka, 2012. Cruise navodno otada nijednom nije vidio kći jer mu njegova scijentološka vjera to brani budući da Suri nije članica njihove crkve.

Nakon rastave Katie je ljubila Tomova prijatelja, glumca Jamieja Foxxa od 2013. do 2019. godine. Prekinula je s njime jer je tvrdila da nema poštovanja prema njoj nakon što su se pojavile njegove fotografije s drugim ženama i kružile su glasine da ju vara.

Bila je i u vezi s popularnim chefom Emilijem Vitolom Juniorom, no prekinuli su ovog ljeta.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dodi Fayed (Foto: Profimedia) +0 Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bogati nasljednik zaveo je brojne slavne ljepotice prije nego što se zaljubio u princezu, s njom je i tragično okončao život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene