A nju nije briga

Holivudska zvijezda na meti javnosti zbog izgleda, opisuju je kao nemarnu i zapuštenu

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes ( Foto: Getty Images) Tom Cruise i Katie Holmes (Foto: Getty) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: AFP) Katie Holmes (Foto: AFP) +0 Katie Holmes (Foto: AFP) Galerija

Katie Holmes poznata je po ulozi u teen seriji "Dawson's Creek" te propalom braku s Tomom Cruiseom.

Glumica se navodno priprema za zimsko vjenčanje s dugogodišnjim dečkom.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Penelope Cruise - 12 veliki zavodnik Sve ljubavi Toma Cruisea: Fotka jedne od njih nakon rastave postala je pravi hit, a drugoj je prekipjelo zbog kulta čiji je on član

39-godišnja Katie Holmes poznata je po ulozi u nekadašnjoj hit teen seriji "Dawson's Creek" te propalom braku s glumcem Tomom Cruiseom s kojim ima 12-godišnju kćer Suri.

Iako je u njega bila zaljubljena od malih nogu te se na kraju za njega i udala, Katie nije mogla podnijeti Tomovu opsjednutost kontroverznom Scijentološkom crkvom, pa je nakon šest godina braka s kćerkicom doslovno pobjegla dalje od supruga i brzo zatražila razvod. Tom navodno Suri nije vidio godinama, a zbog ugovora koji mu je potpisala navodno pet godina nakon razvoda nije smjela imati vezu s drugim muškarcem kako ne bi ostala bez svega.

Ipak, Katie je pronašla sreću u glumcu Jamieju Foxxu, s kojim je dugo skrivala vezu te o njoj baš nikada ne govori, a par se navodno sprema za zimsko vjenčanje u Parizu, u kojem su potvrdili svoju vezu nakon godina skrivanja. Navodno se glumica htjela vjenčati još ranije, no 11 godina stariji glumac nije bio spreman. Ipak, uspjela ga je uvjeriti, a ove su informacije stigle nekoliko tjedana nakon što je glumica viđena s dijamantnim prstenom na ruci.

Iako vjerujemo kako će se i vjenčanje održati u strogoj tajnosti, Katie je u posljednje vrijeme na meti tabloida i zbog svog izgleda koji se često naziva "nemarnim" i "zapuštenim", unatoč činjenici da se radi o holivudskoj zvijezdi itekako zanimljivoj javnosti.

No kada su u pitanju crveni tepisi, glumica itekako zna zablistati, a nikad ne pretjeruje ni s odjećom ni sa šminkom, koju u privatno vrijeme gotovo i ne nosi, pa čak i kada su u pitanju romantični spojevi.

Uvjerite se sami u našoj galeriji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene