Zimsko vjenčanje

Godinama su skrivali vezu zbog njezinog bivšeg supruga, a sada će se napokon vjenčati?

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes ( Foto: Getty Images) Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes Tom Cruise premijera (Foto: Profimedia) Cruise Holmes (Foto: Getty) +0 Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o Katie Holmes i Jamieju Foxxu koji su godinama skrivali svoju vezu zbog Toma Cruisea.

Par bi trebao imati zimsko vjenčanje u Parizu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

Radi se o glumcima Katie Holmes i Jamieju Foxxu koji su godinama skrivali svoju vezu navodno zbog njezinog bivšeg supruga Toma Cruisea.

Podsjetimo, Katie je godinama bila velika Tomova obožavateljica, a kada ga je upoznala, uspjelo joj je i poći za rukom da se zaljubi u nju. Par se vjenčao 2006. godine te su dobili kćerkicu Suri, no 2012. godine uslijedio je razvod zbog Tomove opsjednutosti kontroverznom Scijentološkom crkvom.

Navodno je čitavo vrijeme njihove veze Katie bila pod budnim okom njezinih "zaštitara", kćerkicu Suri morala je roditi u potpunoj tišini, a kap koja je prelila čašu bila je glumčeva želja da Suri krene na krstarenje članova crkve koje zovu Sea Org i gdje se članovi navodno zlostavljaju i maltretiraju što se smatra svojevrsnom inicijacijom.

Glumica je uz pomoć tate odvjetnika i nekolicine prijatelja pobjegla od Toma u stan u New Yorku kako bi zaštitila kćer i sebe, a sam Tom je u jednom kasnijem intervjuu priznao kako je scijentologija bila velika barijera u njihovom braku. Kćer navodno nije vidio već godinama, a u međuvremenu, Katie je pronašla sreću s glumcem i pjevačem Jamiejem Foxxom.

Par je prvi put viđen zajedno 2013. godine, a razlog zašto su godinama skrivali vezu navodno je upravo Tom koji joj je razvodom uvjetovao da pet godina ne smije imati novog partnera ili će ostati bez svega, među ostalim, i bez Suri. No ljubav između 39-godišnje glumice i 11 godina starijeg glumca cvjeta, a javile su se i glasine o vjenčanju.

"Pariz je grad u kojem su potvrdili svoju vezu nakon godina skrivanja. Oboje su spremni za novi korak", otkrio je nepoznati izvor za tračerski portal Radar Online. Navodno se glumica htjela vjenčati još rije, no on nije bio spreman. Ipak, uspjela ga je uvjeriti, a ove su informacije stigle nekoliko tjedana nakon što je glumica viđena s dijamantnim prstenom na ruci.

Obzirom da par gotovo nikada ne komentira svoj odnos te je vrlo samozatajan, vjerujemo i kako će se vjenčanje održati u strogoj tajnosti.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Otkriveni detalji s tajnog vjenčanja koje se održalo prošlog mjeseca u Zagrebu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Matković (FOTO: Bojan Zibar) +0 Bjanka Matković (FOTO: Filip Kos/PIXSELL) Celebrity Bila je strah i trepet u Sanaderovoj Vladi, a sada se pojavila u neočekivanom odjevnom izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene