traume iz djetinjstva

Otkrila bolnu prošlost koju bi najradije zaboravila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Kate Winslet proživljavala je pravu torturu od svojih vršnjaka.

Kate Winslet otkrila je kako je tijekom školskih dana doživljavala pravu torturu od svojih vršnjaka. Bolne detalje iz svoje prošlosti podijelila je s 12 tisuća mladih ljudi na jednom humanitarnom događanju u Wembley Areni. ''Vršnjaci su me zlostavljali u školi, zvali su me moržem'', rekla je Kate.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 20 godina Prijateljstvo koje ne blijedi: Kate i Leonardo otkrili tajnu povezanu sa snimanjem Titanica

41-godišnja glumica okupljenima je rekla kako su je zadirkivali kada su saznali da se želi baviti glumom. Bila je na ''meti'' zbog svoga izgleda i jednom prilikom su je čak zaključali u školski ormarić. ''Nije baš bilo zgodno'', rekla je Kate.''Čak su mi rekli kako mogu biti sretna u svojoj karijeri ako će mi dodijeliti ulogu debele djevojke. Agenti su mi znali govoriti: 'Ti jednostavno nisi ono što mi tražimo'. Čula sam to bezbroj puta'', kazala je Kate koja je, kaže, uspjela blokirati svu tu negativnu energiju i dalje zadržala svoju strast prema glumi. ''Nisam htjela odustati od svojih snova. Uzvratila sam udarac. Morala sam ignorirati sve te negativne komentare. Morala sam vjerovati u sebe i žestoko raditi'', kazala je Kate.

Sav taj trud se u konačnici isplatio kada je dobila glavnu ulogu u filmu ''Titanic'' pored Leonarda DiCapria. Život joj se od tog trenutka promijenio na bolje.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene