"Krasotica!"

Naša glumica pokazala je kako uživa na ljetovanju, a obožavatelji se iz očitog razloga ne mogu nadiviti prizoru!

Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 4 In Magazin: Katarina Baban - 3 In Magazin: Katarina Baban - 4 In Magazin: Katarina Baban - 5 In Magazin: Katarina Baban - 6 +21 In Magazin: Katarina Baban - 7 Galerija

Katarina Baban odmara u Tribunju uz pokoju čašicu vina i zraku sunca, no pratitelji su posebno uočili njezino lice bez šminke.

Naša slavna glumica i dizajnerica Katarina Baban podijelila je fotografiju na kojoj pozira u sjedećem položaju ispijajući čašu vina.

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Predivan par!'' Naša lijepa glumica objavila je fotografiju s partnerom kojeg rijetko pokazuje, a poznaju se još od srednje škole!

U dvodijelnom mint bikiniju istaknula je svoju novu boju koju je zadobila od sunčanja, a svima je za oko zapelo i njezino potpuno čisto lice na kojem nije bilo tragova šminke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

U opis je stavila emotikon čaše vina, a pratitelji su je obasipali komplimentima:

"Goriš", "Lijepa", "Ona je bomba", "Krasotica", "Prezgodna", "Slatka kraljica".

Katarina ovih dana posebno uživa na odmoru u Tribunju odakle dijeli atraktivne fotografije u badićima, a njezini pratitelji ostaju jednostavno bez daha. 

Tako je nedavno podijelila i fotografiju u kupaćem starom 13 godina pa se pohvalila kako ga još čuva te joj i dalje idealno pristaje. 

Baban je ranije ove godine otvoreno progovorila i o svojim nedostacima uz još jednu galeriju fotki na kojima se pohvalila figurom u kupaćem kostimu.

"Odbijam obrisati svaku striju, celulit i prištić", napisala je tada, a njezini pratitelji su se složili da za to nema ni razloga jer izgleda fenomenalno.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar - 1 +13 Saša Lozar - 2 Celebrity Saša Lozar pokazao kako uživa sa suprugom s kojom ga rijetko vidimo, a još rjeđe su u ovakvim izdanjima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene