Opa!

Spremna za ljeto! Naša glumica se skinula u badić i zadivila pratitelje isklesanim trbušnjacima

Katarina Baban treća emisija TLZP - 2 Katarina Baban treća emisija TLZP - 2 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban treća emisija TLZP - 2 +0 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se sunča u gornjem dijelu kupaćeg kostima i tajicama.

Nakon što se je zadnjoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" uspješno utjelovila mladu pjevačicu Mabel, glumica Katarina Baban na Instagramu se javila iz Tribunja u Šibensko-Kninskoj županiji gdje trenutno puni baterije.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

"Gušterica", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira na suncu odjevena samo u gornji dio badića i sportske tajice, a prizorom je oduševila svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

"Zgodna gušterica", "Očaravajuća", "Predivna si", "Wow", "Kako si zgodna", samo je dio komplimenata koje je Katarina dobila za svoj izgled na fotki.

Mnoge su posebno zadivili njezini isklesani trbušnjaci koje je pokazala i kada se u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u seksi grčku pjevačicu Eleni Foureire i izvela njezin hit "Il Ritmo Psihodelico".

Ne propustite ni Katarininu sljedeću transformaciju u All star sezoni popularnog showa koja je okupila osmero najboljih dosadašnjih natjecatelja.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" gledajte nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene