Obradovala je pratitelje!

Naša glumica iznenadila fotkom u topiću koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake, a za to je imala i sjajan povod

Lilith by Katarina Baban - 5 Lilith by Katarina Baban - 5 Dora Barker/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lilith by Katarina Baban - 5 Katarina Baban +0 Katarina Baban - 7 Galerija

Katarina Baban je na Instagramu najavila novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" uz fotografiju na kojoj je pokazala trbuh.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban jedna je od osmero odabranih bivših natjecatelja showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" koji se vraćaju u novu, All stars sezonu koja s emitiranjem kreće u nedjelju.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Koliko je uzbuđena zbog povratka u show, Katarina je otkrila na svojem Instagramu gdje je podijelila i fotografiju na kojoj je u topiću pokazala trbuh.

"Prva epizoda je pred vratima! Krećemo u nedjelju u 20.15 na Novoj TV. Ljudi moji, jedva čekam da vidite! Imam dojam da iz ove dvorane nisam izišla! Kava, voda i udri dok ne navježbaš!" napisala je pored fotke koju je snimila u ogledalu i na kojoj su u prvom planu njezini isklesani trbušnjaci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

Objavom je obradovala svoje pratitelje koji su joj lijepili emotikone vatrice i srca, te pisali kako jedva čekaju nove epizode.

Uz Katarinu se u show vraćaju i Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth te Maja Bajamić. U žiriju će ponovno sjediti Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, a voditeljsku palicu će preuzeti uvježbani duo iz prethodne sezone - Frano Ridjan i Maja Šuput.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene