Kulinarske avanture

Što nas očekuje u tajanstvenoj kutiji iznenađenja?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Večeras u četvrtfinale Celebrity Masterchef kuhinje ulaze Nikša Kušelj, Luka Nižetić i Emilija Kokić, žiri će pred njih staviti kutiju iznenađenja.

Četvrtfinalna borba za štednjacima u jednoj od najglamuroznijih kuhinja u Hrvatskoj- Celebrity MasterChefu započinje novim izazovom.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Celebrity MasterChef - Test kreativnosti odredit će nove polufinaliste

Žiri će pred Emiliju Kokić, Nikšu Kušelja i Luku Nižetića staviti kutiju iznenađenja. Koji će poznati kandidat oduševiti, a kojima će kutija iznenađenja zadati glavobolje otkrit će nam u showu.

Dvostruka pobjednica, najbolja u testu osjetila te pripremi jela s potpisom, Emilija, žiriju je ostala u sjećanju sa svojom fantastičnom juhom od grdobine. Jedan od kandidata, Nikša, također je pokazao da zna s grdobinom. A i njegove talijatele su bile jako uspješne. Luku je pak žiri zapamtio kao uspješnog kreatora morskih tanjura.

No, večeras ih čeka pravi izazov, a to je kutija iznenađenja.
Panceta, pačja prsa, jabuka, bademi, med, proso - samo su neke od namirnica koje su se ovoga puta našle u kutiji iznenađenja.

Što će pripremiti valja brzo smisliti. Celebrity kandidati za kuhanje imaju 75 minuta
'Tako mi pačjih prsa, držte mi fige.' šaljivo je rekao Luka.

U reality kuhinji ocjenjuje se sve.

Komu će poći za rukom oduševiti žiri, a komu će namirnice iznenađenja prisjesti, doznat ćete već večeras u 21 sat na programu Nove tv.

Kandidati večeras mogu zaraditi i prednost u nedjeljnom izazovu, u kojem ih čeka prepoznavanje namirnica iz već pripremljenog jela. Složit ćete se; nimalo lak zadatak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene