Diva punih oblina

Trnovit put od punašne djevojčice do ljetovanja na Karibima: Sve životne i stilske faze Nine Badrić

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (FOTO: Instagram) Galerija

Nina Badrić je ovih dana uživala na Karibima u badiću, a mi smo se prisjetili kako je Nina zvučala i izgledala u posljednjih 20 godina.

Poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić koja se može pohvaliti uspješnom glazbenom karijerom dužom od 20 godina i danas vlada domaćim glazbenim ljestvicama jednako suvereno kao i sredinom 90-ih. Nina je u svojoj dugoj karijeri prošla mnoge uspone i padove, od onih poslovnih do modnih. Kako je naša diva nedavno uživala na luksuznom ljetovanju odlučili smo podsjetiti se kako je tekao njen put od samih početaka karijere pa sve do prijateljstva s najbogatijom Srpkinjom.

Slučajno otkrivena

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Ninin glazbeni put počeo je kada je bila tek djevojčica od devet godina, a svoj prvi album objavila je 1995., no prvi veći uspjeh došao je tek 2002. kada je pjevačica bujnih oblina i dubokog glasa snimila duet s Emilijom Kokić.

Jedan od najzaslužnijih ljudi za njezinu glazbenu karijeru bio je pokojni velikan Dino Dvornik. Zapravo – Dino je otkrio Ninu!

Kada je Nina pjevušila u jednom butiku u koji je igrom slučaja ušetao Dvornik, tada velika glazbena zvijezda, rekao joj je da mu nešto otpjeva bez radio pratnje. Bio je oduševljen njenim glasom i odmah sutradan je s Ninom obišao nekoliko diskografskih kuća u Zagrebu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ola 👋🏻😚☀️👙🐬

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Od nepoznate punašne djevojčice do jedne od najvećih zvijezda regije

Ninin drugi album donio joj je čak dva Porina, a njen četvrti album „Nina“ iz 2000. godine lansirao ju je u zvjezdanu orbitu domaće scene. Nakon što se etablirala kao jedna od omiljenih pjevačica u Hrvata, Nina je zadobila i regionalne simpatije nakon čega su uslijedili i angažmani za modne kampanje. 2007. je potpisala ugovor za svjetsku urarsku kompaniju Frederiqué Constant te je postala zaštitno lice tog brenda u cijelom svijetu. Zahvaljujući toj reklamnoj kampanji završila je na naslovnicama svjetskih magazina kao što su Grazia, New York Times, Harper's Baazar i Vogue.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#oldiesbutgoldies 👋🏻😁 #ninabadric #viktordrago 😜

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Kako je svojim izgledom odudarala od ostalih manekenki i modela, Nina je svoju ženstvenu figuru uspjela brendirati kao zaštitni znak. Nikada se nije sramila pokazati svoje tijelo u obliku pješčanog sata, a iako se zbog viška kilograma često nalazila na udaru kritike, Ninu ništa nije moglo smesti. Tako je postala zaštitno lice svjetski poznate draguljarnice Freywille. Njeno lice oduševilo je predstavnike te firme u Saudijskoj Arabiji pa su zato njeni plakati osvanuli diljem Bliskog Istoka.

Ljubav, rastava, političke afere i sada - Karibi

Što se privatnog života tiče, Nina se 2006. udala po prvi puta i to za svog dugogodišnjeg dečka Bernarda Krasnića. Ljubav je pukla nakon 6 godina braka, a mnogi su komentirali i kako je par oduvijek izgledao neskladno.

Iako Nina nije bila upletena u velike romantične afere niti skandale, 2013. je bila uključena u jednu puno važniju stvar – suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu. Nina je na suđenju morala svjedočiti na suđenju u slučaju Fimi medija. Kako je nastupala u predizbornim kampanjama HDZ-a morala je dokazati kako novac koji joj je u tu svrhu stranka isplatila nije primila „na ruke“ već preko računa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#islandstateofmind 👆🏻💪🏻😘🍀💙 @matjazocko 🎬📸

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Da je iz svega toga isplivala uzdignute glave dokazuje i činjenica kako Nina nikada nije imala više uglednih prijatelja i angažmana no danas. Ovih je dana odmarala na 143 metra dugoj jahti najbogatije Srpkinje, Sandre Meljničenko, kako bi se pripremila za nove radne pobjede.

I ovom prilikom Nina nije propustila naglasiti svoje tijelo – uvijek jednako prirodno i punih oblina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene