ups, izgleda bolno!

Pogledajte kako to izgleda kad celebrityji pretjeraju sa sunčanjem, ovih fotografija danas se sigurno srame!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian, Lionel Messi i Sarah Michelle Gellar samo su neke od slavnih faca čije su fotografije s opeklinama od sunca obišle svijet.

Slavne dame, ali i frajeri na Instagramu obično dijele fotografije na kojima izgledaju besprijekorno, ali ponekad objave i neke kojih se kasnije srame.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Sjajan su primjer takvih fotki one na kojima se vide opekline koje su dobili nakon pretjeranog sunčanja i koje su savršeno upozorenje prije ljeta o važnosti korištenja zaštitnog faktora.

Kim Kardashian samo je jedna od slavnih dama koja se suočila s tim problemom, i to više puta, a iskoristila ga je i kako bi reklamirala svoje pudere za tijelo kojima je u videu na svojem Instagramu savršeno prekrila crvenilo.

Pamtimo i njezinu legendarnu fotku iz vremena kada još nije pokrenula svoj beauty biznis i kada joj je nakon sunčanja na licu ostao trag sunčanih naočala, a na nju nas redovito na Instagramu posjeti i neka od njezinih sestara.

Nezaboravna je i snimka jedne od najljepših žena svijeta, manekenke Belle Hadid, koja je u veljači ove godine pokazala kako izgleda nakon što je zaspala na suncu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Svojim opeklinama i tragovima od badića na društvenoj su se mreži "pohvalile" i glumica Sarah Michelle Gellar, manekenke Emily Ratajkowski i Helena Christensen, pjevačica Nicole Scherzinger, influencerica Chiara Ferragni, ali i neki poznati frajeri.

Nogometaš Lionel Messi u ljeto 2019. zabrinuo je obožavatelje izgledom na fotki s obiteljskog odmora, na kojoj mu je torzo potpuno crven, a slične reakcije izazvao je i pjevač Sam Smith kada se prije nekoliko godina pohvalio gubitkom kilograma, što je zbog opeklina od sunca na njegovu tijelu palo u drugi plan.

Kako izgledaju celebrityji kada pregore na suncu, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene